2777
2789

بچه ها من کاربری دوممه کاربری اولم فعلا تعلیقه تا ۲۷ ابان 

من قدم ۱۶۱ وزنم ۵۰ 

بقیه میگن خوشگلم ولی خودم زیاد باور ندارم به نظرم مثل بقیه م 

ماشین دارم خونه مون تو بالاترین نقطه شهره موبایلم و لباسام و کیف و کفشم همیشه گرونه

پدرمادرم دکترا دارن میخونن هر دو شون تو اداره شون پست بالا دارن پدرم شغل ازاد هم داره درامدش از اون زیاده

حالا میگیم ظاهر و پول و خانواده و محل زندگی اصلا مهم نیست و کسی بخاطر این چیزا پیشنهاد نمیده به بقیه 

ولی اخلاقمم خیلی خوبه یعنی تنها چیزی که توش اعتماد به نفس دارم اخلاقمه من جنوبی ام همه میگن چقدر گرم و صمیمی هستی مودبم به همه احترام میذارم یعنی هرکی منو میبینه بعدش میره میگه فلانی چقدر اداب اجتماعیش خوبه اما هرچی دوست بداخلاق و بی ادب دارم پارتنر دارن 

الان من سال سوم دانشگاهمه هیچکس بهم پیشنهاد نمیده خسته شدم. 

من ارایش نمیکنم ناخن نمیذارم کلا نچرالم ولی همه میگن پسرا این مسائل جزیی براشون مهم نیست پس چرا هیچکس منو نمیخواد 

اعتماد به نفسم کامل پودر شده 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با پسرا گرم‌بگیری تا پیشنهاد بدن 

هیچ پسری خودش جلو نمیاد 

تا دختر روی خوش نشون نده

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

سلام عزیزم برای داشتن ی رابطه باید روی توسعه فردیت کار کنی و توی مدار جذب رابطه قرار بگیری، در مورد سواد رابطه اطلاعی داری!؟ 

روانشناس و مدرس رابطه و توسعه فردی هستم ، به هنر و گرافیک علاقه دارم و دوسالی هست طراحی سایت انجام میدم 😁🦋