2777
2789
عنوان

ای خداااااا

84 بازدید | 5 پست

چرا اینقدر بی حوصلم؛ 😮‍💨

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

سلام گلم وقتت بخیر . ان‌شالله که هیچوقت بی حوصله تباشی 

عزیزم شعری که گذاشتین توی بیو واقعا زیباست منتهی از مولانا نیست گلم 😍😍من کمی رو مولانا تعصب دارم😁😁چند وقتیه کلا تو فضای مجازی پخش شده که این شعر برای حضرت مولانا هستش حتی یک سری به اصطلاح باسوادها هم در سخنرانی هاشون استفاده میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم وقتت بخیر . ان‌شالله که هیچوقت بی حوصله تباشی عزیزم شعری که گذاشتین توی بیو واقعا زیباست من ...

قربونت.💖💐

راجب شعری که تو بیو نوشتم؛ بیشتر جاها به اسم مولانا ثبت شده. منم نمیدونستم.

منسوب به کدوم شاعره؛ همونو بنویسم.؟

متشکرم🥰🙏🙏

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
قربونت.💖💐راجب شعری که تو بیو نوشتم؛ بیشتر جاها به اسم مولانا ثبت شده. منم نمیدونستم.منسوب به کدوم ...

عزیز دل منی . شعر بسیار زیباییه و بسیار انگیزه دهنده. متاسفانه شاعرش گم نامه 

بله گلم همه هم از اونجا شروع شد که آقای انوشه چندین سال پیش در یک سخنرانیشون این شعر رو به اسم مولانا خوند. وگرنه نه در سبک اشعار مولاناست و نه اصلا در دیوان اشعارش پیدا میشه این شعر 

عزیز دل منی . شعر بسیار زیباییه و بسیار انگیزه دهنده. متاسفانه شاعرش گم نامه بله گلم همه هم از اونجا ...

ممنونم؛که  اطلاعات جالب و مفیدی ؛ در اختیارم گذاشتی؛ 🙏🙏🌹🌹