2777
2789

منی که عاشق موهای کوتاه بودم و ۹۸ درصد زندگیم با موهای کوتاه بوده و الانم طبق معمول باز کوتاهه ،دیگه دلم نمیخواد کوتاه کنم ...واقعا دلم برای بلند شدن موهام تنگ شده 😂دیگه کوتاهشون نمیکنم ...

منی که مدتها بود از هر چی که بزنم به خودم متنفر بودم ،یه مدته عاشق لاک زدن شدم و رژلب و رژ گونه و ریمل 😅حالا فعلا به دو رژ اکتفا کردم ،خیلی زیادیه الان ریمل برام 😂واقعا دنیام عوض شده ...با اینکه هنوز عاشق تیپای اسپرتم ولی دلم جدیدا میخواد برم سمت کلاسیک بودن و بیشتر زنونه بودن ولی این مورد خیییلیییی سخته 😂🙃

اییی ،یعنی محض رضای خدا یه کیف زنونه هم ندارم ،همه کوله پشتی 😂

از وقتی عاشق شدم از این رو به اون رو شدم 😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه حس و حالیه ؟خوب روزای بدم داشتم تو این مورد 😅الان رو مود خوبشم به نسبت

پس نهایت استفاده رو ببر زنا معمولا بخوان تغییر کنن یا ی تحولی نو زندگیشون بدن از موهاشون شرو میکنن😂😂.

امید وارم همیشه رو مود خوبش باشی 

منی که فکر میکردم عاقلم رو تبدیل به یه خر نفهم کرد😐

من جلوی اون فرد خیلی خنگم فقط 😆

یه مدتم رو مسائل دیگه ی زندگیم تاثیر بد گذاشت ولی خوب جمع و جور کردم خودمو ...

پس نهایت استفاده رو ببر زنا معمولا بخوان تغییر کنن یا ی تحولی نو زندگیشون بدن از موهاشون شرو میکنن😂 ...

آره 😅

اووو 

چه جالب ...در حد همون بلند گذاشتن فعلا کافیه 😅بقیه ی موارد رو بستگی داره 😂جدیدا یه کم داغون شده موهام ،برای رنگ و اینا فعلا مناسب نیست 🙃

من جلوی اون فرد خیلی خنگم فقط 😆یه مدتم رو مسائل دیگه ی زندگیم تاثیر بد گذاشت ولی خوب جمع و جور کردم ...

من کلا بعد اشنا شدن باهاش مغزمو خاموش کردم انگار الان جداشدم ازش اما هرکاری میکنم این مغزه روشن نمیشه

😔😔😔😔

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

من کلا بعد اشنا شدن باهاش مغزمو خاموش کردم انگار الان جداشدم ازش اما هرکاری میکنم این مغزه روشن نمیش ...

الهی 🥲

ما الان خیلی خوب نیستیم باز ولی خوب از دور میبینم حواسش هست بهم ...

خودش گفت فعلا تمرکزتو بذار رو پیشرفتت و این مسائل 😅

باید خودت تلاش کنی سر پا بشی ،کارای مورد علاقه ات رو دنبال کن 

الهی 🥲ما الان خیلی خوب نیستیم باز ولی خوب از دور میبینم حواسش هست بهم ...خودش گفت فعلا تمرکزتو بذار ...

ما هم هنوز همو میبینیم متاسفانه

ایشالا بهترین ها برات اتفاق بیفته

ما هم هنوز همو میبینیم متاسفانهایشالا بهترین ها برات اتفاق بیفته

مرسی عزیزم 

ایشالا برای تو هم ❤️

نذار این مسائل رو بقیه ی زندگیت تاثیرش ادامه دار بشه فقط ...حیفه ...به خصوص که کنار کاربریت زدی ۸۰ ،سنی نداری که ،هم سن منی 

مرسی عزیزم ایشالا برای تو هم ❤️نذار این مسائل رو بقیه ی زندگیت تاثیرش ادامه دار بشه فقط ...حیفه ...ب ...

نسبت به سنم خیلی زندگی کردم گلم

یه پسر 19 ماهه دارم🥲🙂