2789

من مربی پیش دبستانی هستم با حقوق دو تومن که همشو میدم بیمه کلا درگیری با اعصاب و روان هست 

مرخصی خیلی کم 

مدیر هی ایراد میگیره 

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون ادامه تحصیل و ارتقا شغلی توش خیلی سخت میشه به دست آورد...چند تا از اساتید دانشگاه ما قبلا معلم بودن به سختی از اونجا انصراف دادن و دکتری گرفتن و استاد دانشگاه شدن و خیلی اعتبار بالایی دارن

من مربی پیش دبستانی هستم با حقوق دو تومن که همشو میدم بیمه کلا درگیری با اعصاب و روان هست مرخصی خیلی ...

راحتی؟ تا حالا با کلی بچه زبون نفهم سروکار نداشتی پس خانواده ها یکیشو تحمل نمیکنن چه برسه 20،30تا

راحتی؟ تا حالا با کلی بچه زبون نفهم سروکار نداشتی پس خانواده ها یکیشو تحمل نمیکنن چه برسه 20،30تا

تو کلاس بیست شش نفر هستن 

ولی در کل عادت کردم ولی از بس سر پا هستم پاهام درد میگیره 

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

میتونی ارشد روانشناسی بخونی مطب بزنی کلی پیشرفت کنی

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;