2777
2789

دوستان کسایی که میترسن لطفاً نیان منم باردارم و هم میترسم خببببب

از دیروز عصر خونه بغلیمون صدا میده قشنگ وصله به اتاقمون گوشتو بزنی به دیوار کامل می‌شنوی چی میشه من و همسرم با خونواده شوهرم زندگی میکنیم 

دیروز عصر وقتی بیدار شدم یه صدایی مثل ناله بود اینطوری حس میکردم ولی بی اهمیت بودم یعنی فالگوش واینستادم تا مغرب همچین صدایی بود ولی با اذان قطع شد بعد اذان دوباره شروع شد 

که گوشمو زدم به دیوار صدای یکی محکمممم با صدای بلللند قرآن میخوند بعضی کلمه هارو چند بار تکرار می‌کرد خیلی وحشتناک بود صداش خیلی یکی هم پیشش بود می‌خندید

برگگگگگگام😢 

سکنه داره اون خونه؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا 

.عزیزم حتما حتما بالای سرت قرآن و چاقو بذارو شبها و یا تنهایی چهار قل رو بخون از هر چیزی حفظ میشی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️