2777
2789
عنوان

َکیا وام ودیعه مسکن گرفتن

5916 بازدید | 42 پست

سلام من میخوام وام ودیعه مسکن بگیرم اجاره نشین نیستم ولی خونه بنام همسرمه مادرش میخواد ازش اجاره کنه. رفتم کافینت گفت چون مادرو فرزند هست قبول نمیکنن زنگ بانک میزنم جواب نمیدن حضوری هم نمیتونم برم با نوزاد کوچیک. شما اطلاعی دارید؟

کاری به موارد قانونی بانکی ندارم اما همین وام  اجاره نشینا بزور و زحمت میگیرن شما خونه دارین دیگه حق ینفر نگیرین

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به موارد قانونی بانکی ندارم اما همین وام اجاره نشینا بزور و زحمت میگیرن شما خونه دارین دیگه حق ...

این دیگه بستگی ب تلاش خودتون داره مگه سهمیه هست ک ندن خودت برو تحقیق کن ببین ‌کدوم بانکا میدن بعد برو بگیر... این حرفا چیه میزنی.. اگر کسی ب پول نیاز نداشته باشه وام هم نمیگیره منم میخوام قسط خونمون بدم

این دیگه بستگی ب تلاش خودتون داره مگه سهمیه هست ک ندن خودت برو تحقیق کن ببین ‌کدوم بانکا میدن بعد بر ...

من خودم کارمند بانکم 

وامی که شما به این شکل بگیری حق ینفر دیگس بستگی به تلاش نداره  شما صاحب خونه ای ومیخوای از بابت اجاره  خونه خودت وام بگیری خدارم درنظر بگیر 

برو روی خونت وام جعاله بگیر قسط و سود  بیشتری بده  اینجوری تلاش کن

بازم میل خودتونه

من خودم کارمند بانکم وامی که شما به این شکل بگیری حق ینفر دیگس بستگی به تلاش نداره شما صاحب خونه ای ...

من متوجهم شما چی میگید ولی منم تو قسطای این خونه موندم جز این وام راهی ندارم..

من خودم کارمند بانکم وامی که شما به این شکل بگیری حق ینفر دیگس بستگی به تلاش نداره شما صاحب خونه ای ...

اینم بگم تا پارسال خودم اجاره نشین بودم و طی این ۳ سالی ک اجاره زیاد میدادم نیازی ب وامش نداشتم ولی چون خونه خریدم الان نیاز دارم پس اون موقع ک من نگرفتم چی؟ 

این دیگه بستگی ب تلاش خودتون داره مگه سهمیه هست ک ندن خودت برو تحقیق کن ببین ‌کدوم بانکا میدن بعد بر ...

😳چطور پیچوندی خودتو ک حق خودت دونستی؟وقتی مالکی و داری قولنامه جعلی درست میکنی یعنی حق ینفر ک واقعا مستاجره رو میگیری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اینم بگم تا پارسال خودم اجاره نشین بودم و طی این ۳ سالی ک اجاره زیاد میدادم نیازی ب وامش نداشتم ولی ...

میخواست همون موقع درخواست بدی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اینم بگم تا پارسال خودم اجاره نشین بودم و طی این ۳ سالی ک اجاره زیاد میدادم نیازی ب وامش نداشتم ولی ...

همون موقع میگرفتی دیگه الان  دنبال وام دیگه باش

چه بانکی با یه ضامن میتونم وام مستاجری بگیرم ؟ من کد رهگیری گرفتم فقط یه ضامن دارم و نمی‌دونم کجا با یه ضامن بهم وام بدن