2777
2789

هیچی هم ندارم   دیگه مجبورم بشینم خونه
شما چند دست لباس زمستونی و پاییزی گرفتین؟

هر روز یک سلام هدیه به اباعبدالله ❤ دختر جتگل‌های گیلان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال کاپشن گرفتم

دیروز هم رفتم یه کفش گرفتم ۳.۹۹۰🫠(دلم نمیاد بپوشمش🤣)

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

من فعلا برای پاییز یه ترنچ کت و یه کت جین و یه کراپ کت و یه شلوار مام فیت گرفتم بوت یدونه گرفتم . به بافت هم گرفتم با یه دورس .برای زمستون هنوز چیزی نگرفتم .

کلی آنلاین شاپ هست که با قیمت خوب میفروشن از اونا خرید کن تو اینستا سرچ کن زیاده . یکیش پوشاک جلیلوند هست که قیمتاش مناسبه و یکی هم آنلاین شاپ اینوره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من فعلا برای پاییز یه ترنچ کت و یه کت جین و یه کراپ کت و یه شلوار مام فیت گرفتم بوت یدونه گرفتم . به ...

مبارکت باشه مرسی که معرفی کردی

هر روز یک سلام هدیه به اباعبدالله ❤ دختر جتگل‌های گیلان  

باورت نمیشه بگم چندساله کاپشن نخریدم. هرسال موکول میکنم به سال اینده

بخر عزیزم 

یه چیز بگم اسفند برو بخر مغازه ها می خوان بار بیارن برای عید کلا کاپشن هارو به قیمت خرید میدن

🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

من کلا جایی رو ندارم که برم هر چی لباس زمستونه دارم مربوط به خرید پنج شش سال پیشه واقعا توی این چند سال نیازی هم نداشتم که بگیرم ... همه ش سر کار و خونه و نهایتا باشگاه ... کلا یه زندگی روتین حوصله سر بر ... روابط فامیلی تعطیل ... دوستام همه درگیر زندگی خودشونن ... من موندم و خودم

من فعلا برای پاییز یه ترنچ کت و یه کت جین و یه کراپ کت و یه شلوار مام فیت گرفتم بوت یدونه گرفتم . به ...

مانتو جلیلوند همونی که پیج و سایتش اسمش ایسو کالکشنه؟

معتبرن؟؟

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
مانتو جلیلوند همونی که پیج و سایتش اسمش ایسو کالکشنه؟معتبرن؟؟

اره عزیزم ایسو کالکشن هست تغییر داده اسمشو به جلیلوند

بله معتبره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑