2777
2789
عنوان

حالم بهم خورد وای توروخدا از جای خوب مواد غذایی بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 31 پست
ممنونم🥺❤❤❤فقط موقعی هایی ک غسل به گردنم نمیتونم نماز بخونم یا فتاح رو بعد اذان بگم؟دعا کنید برام🥲❤

ن اصلا نمیشه دختر خوب

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آشنامون تو کارگاه شیرینی فروشی بود میگفت تخم مرغ خراب و تخم مرغی که توش خون هست رو هم استفاده میکنن

من کلا ازهرچی شیرینی متنفر شدم بااین مسائل

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
حق الناسههههه😐

براشون مهم نیس

منم یه مدت شیرینی فروشی کار کردم که کیک هاشو به سراسر استان به کافه ها میفروخت بخدا قسم تخم مرغ شک ...

من ک خودم میدونم چی میگی من باورم نمیشد اینطوری کنن بعد فک کنن نونا باگتی ک مال ۲ روز پیشن میگن مال امروز

یعنی اون موقع ها کلا نگم یا فتاحو؟

دختر خوب وقتی غسل گردنت چجوری نماز میخونی😳😐

نه عزیزم😂😂میگم ایرادی نداره بدون اینک نماز بخونم اونموقع ها این ذکرو بگم؟

ن میشه بگی 🤣

سلام توروخدا بگو چه جوری دعا یا طلسمو باطل کنم توروخدا گرفتارم کمکم کن

سلام عزیزم برو حموم هرچی غسل ب گردنت پاک کن غسل مافی ذمه بگیر بعد اینکه غروب ب ِغروب اسفند دود کن چهار قل بخون هرروز اب هرشب اب قران بخون وضو بگیر سوره جن یا سوره الرحمن یا سوره تکویر بخون ب اب فوت کن اب بخور

سوره جن بخون الرحمن بخون

سلام عزیزم برو حموم هرچی غسل ب گردنت پاک کن غسل مافی ذمه بگیر بعد اینکه غروب ب ِغروب اسفند دود کن چه ...

عزیزم متوجه نشدم  کدوم سوره هارو به اب فوت کنم؟

الرحمن تکویر و جن رو بخونم و فوت کنم  به آب و بعد آبشو بخورم؟

و اینکه عزیزم اگه یکی دیگه دعا گرفته بودن براش من میتونم بااین کارا ک گفتی برای اون باطل کنم؟

برای کسی ک قرار بود باهاش ازدواج کنم دعا گرفتن😔باهمین روشا اگه انجام بدم برای اونم باطل میشه؟💔💔

و اینکه این درسته ک دعا مدتش چهل روزه ؟

یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد