2777
2789

سلام ،سلاااام🙆🏻‍♀️

به خواهرای عزیزدله نی نی سایتی خودم😍

یادش بخیر

من وقتی راهنمایی بودم این شکلاتای توفیس🍬 یه بسته کامل اگه اشتباه نگم ده هزار تومن بود شایدم خیلی کمتر✨️

ومامانم وقتی مهمون داشتیم همیشه از این شکلاتا میخرید🙆🏻‍♀️شکلاتاش در عین این که من عاشقش بودم ولی از نظر قیمتی جزء شکلاتای مناسب بود😁😁

چن سال گذشت و هر سال عید یا مناسبتای دیگه مامانم شکلاتای دیگه ای میخرید و منم کلا فراموش کرده بودم 

مگه اینکه تو مغازه می‌دیدم با ذوق میگفتم عه از اینا🤭ولی نمی‌دونم قسمت نمی‌شد بخرم تا اینکه این سری اومدم خونه یِ مامان،

دیدم از اینا خریدن😍😍😍

و شروع کردم به درست کردن ترکیب جادویی و خوشمزه خودم😁😁

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️

خوب ترکیب جادویی ما از چن قلم تشکیل میشه😍

من عاشقشم ولی ممکنه بعضیاتون طعمشو دوس نداشته باشین🙆🏻‍♀️

بچه که بودم به عنوان نسکافه میخوردم و خیلیم بهم حال میداد

🌱اول اینکه تا جایی که میتونین با چاییتون هل و دارچین هم اضافه کنین تا خوش عطر و خوش طعم تر بشه مثلا برای یک قاشق چایی خوری ،چای👈🏻دو تا تیکه چوب دارچین متوسط و یه دونه هل استفاده کنین

اگه هل ندارین اشکال نداره همون دارچین کافیه فقط چوبش نه‌ خیلی نازک باشه نه‌ کلفت

خوبه بدونین دارچین و هل گرمی محسوب میشن و واسه بدنتون خیلی خوبن

بعد وقتی چایی رو تو لیوان ریختین من یه دونه شکلات میندازم به همراه یه قاشق غذا خوری شکر

اگه شکر ندارین قند ولی شکر بهتره

وخوب هم میزنم😍😋

مزه بهشت میده 🌱

نسکافه های دیگه ادای اینو در میارن🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️😛

ان شاءالله به خوشی امتحان کنین و خوشتون بیاد

یا علی☕️☕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم خوشمزه میشه ممنون که وقت گذاشتینسکافه بدون قهوه هست😂❤

قربونت بشممم😍😍

کاش میتونستم همتونو مهمون کنم

تا هممون فیض ببریم😌😂

😀😀بچه بودم ازمایشگاه راه مینداختم خوب در نیومد این

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من عاشق این تافی ام . از بهترین شکلات های دنیا هم به نظرم خوشمزه تره😁😁خیلی وقته نگرفتم ازش حتما میگیرم این ترکیب باحال رو امتحان میکنم مرسی از توضیحت عزیزم😍❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خب خب چیه بد بخت اینقد زحمت کشیده😂😂

عزیزدلیییی😍😍

برای شما اگه میشد و میومدی

دو تا لیوان درست میکردم😂

پشتیبااان😘😘😘