2777
2789
عنوان

بی پولا بیایددد🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 36 پست
باشه فداتشم بعد مال خودتونم بم بدید❤️

چرا دورغ میگی من کد شمارو زدم دیروز به من گفتی بده کد معرفتو بزنم اما نزدی من کدتو زدم بحساب پول اومد اما شما دروغ میگی کد کسی رو نمیزنی بفکر پر کردن جیب خودتی اون سایتم اصلا تبلیغ نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرشم تمام تاپیکی که در این مورد زدی رو قفل میکنی

ناهید خانوم شما کد منو زدی برام ۲۳ هزار اومده منم مال شمارو زدم که براتون ۲۳ هزار اومده میتونستی نصب نکنی شماام برو کد معرفتو پخش کن دیگه این حرفات واسه چیه تو فکر کردی بشینی پاتو بندازی رو پات برات پول میاد؟ باید تلاش کنی دیگه 

ناهید خانوم شما کد منو زدی برام ۲۳ هزار اومده منم مال شمارو زدم که براتون ۲۳ هزار اومده میتونستی نصب ...

نخیر نزدین اگه زده بودین که نمیومدم بگم تو خصوصی جوابمو ندادین اینجام مجبوری اینطوری بگی خوب نیس بخاطر پر کردن جیب خودت بیای دروغ بگی

نخیر نزدین اگه زده بودین که نمیومدم بگم تو خصوصی جوابمو ندادین اینجام مجبوری اینطوری بگی خوب نیس بخا ...

من اصلا انلاین نشدم که بخوام جوابتونو بدم میخوای بهت نشون بدم چرا انقدر بهتون زور داره 

من اصلا انلاین نشدم که بخوام جوابتونو بدم میخوای بهت نشون بدم چرا انقدر بهتون زور داره

وای چقد دروغ،  اینکه به دروغ بگی کد منو بزن کدتو بده منم میزنم و بعدش هیچی  واسه خاطر خودت از یکی سو استفاده کنی ودوروغ بگی خیلی زشته من اصلا اشتباه کردم اون برنامه رو هم پاک کردم