سینه هام خیلی کوچکه مادر و خواهر شوهرم مسخرم کردن باور کنین سایزم زیر ۶۰ هست خواهشا راه کار دارین بهم بگین بخدا سواب داره شوهرم مشکلی نداره باهام اما خودم خجالت میکشم
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
هر وقت مسخره کردن ی لبخند بزن فورا در مورد چیزی که نقطه ضعفشونه خیلی زیر پوستی حرف بزن مثلا اگه خواهر شوهرت مجرده در مورد خواستگار نداشتن یا خواستگار بد داشتن بعضی از دخترا حرف بزن یا در مورد رنگ پوست یا هر چی نقطه ضعفشونه مطمئن باش بعد چند بار که ببینن تا مسخره کنن انگشت میزاری رو نقطه ضعفشون دست از مسخره کردن بر میدارن
سلامنه جانمبا اين كار شان خودشو مياره پاييناصلا تا ميتونه نبايد باهاشون حرف بزنهوقتي سطح فرهنگ كسي پ ...
نگفتم جواب بده گفتم بهشون نشون بده که هر کسی نقطه ضعف داره و اگه انگشت بزاره رو ضعف اون اینم جبران میکنه ی خانم بود مادر شوهرش هر بار میدیدش ی چیز بهش میگفت اینم سکوت میکرد اما اون حرف مثل خوره به جونش میافتاد مثلا یک بار میگفت لاغر شدی این میآمد خونه یک ماه عصبی بود و میخورد که چاق بشه دفعه بعد چشم مادرشوهر در بیاد دفعه بعد مادرشوهر میگفت چقدر دماغت گنده شده رفت عمل کرد بعد مادر شوهر گفت چقدر چاق شدی لاغر کرد گفت دماغت کج شده و..... به جای سکوت باید یک بار دهن مفتشون رو بدون مشاجره و دعوا گل گرفت