2777
2789

واقعا اونا چه گناهی کردن که باید اینطوری بهشون توهین بشه چی کار کنن کشور خودشون ناامنه مگه دست اوناست اینهمه ایرانی ریخته تو ترکیه

اصلنم معلوم نیس افغانی هسی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بدشون بیاد

اگر اونام کارهای افغانی ها توی ایرانو کردن اونام بدشون بیاد

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

ترکیه کار پیدا نکنی از گشنگی میمیری

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بنظرم اینجا کلا جای مطرح کردن این صحبتا نیست شمایی که هم وجدانت بابت توهین به اونها به درد اومده یه در دیگه ای باز کردی که بیشتر فحش بخورن

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

خب بدشون بیاداگر اونام کارهای افغانی ها توی ایرانو کردن اونام بدشون بیاد

من افغانی نیستم خودم ولی گناه دارن واقعا بچه ها مگه دست اوناست کشور خودشون بدرد نمیخوره.والا ایرانی ها هم تو ترکیه چه ها که نمیکنند