2777
2789
عنوان

طلاق پریودی

497 بازدید | 15 پست

دوستان من دو شنبه رفتم محضر و گفتن که طلاق منو چهارشنبه یا پنج شنبه میخونن صیغه ی طلاقش و بدون حضور خودم البته و ازم وقتی رفتم محضر پرسیدن پریود هستی یا ن گفتم نه نیستم و اینا دوماه هم نشده بودم و ......

امروز نزدیک یه ساعت پیش وقتی رفتم دستشویی دیدم ترشح واژنم قهوه ای ماننده 

به نظرتون باطله الان ؟ صیغه ؟ 

اسمش و میشه گزاشت اصلا پریودی؟ چون اصلا پریودی نیس اینجوری تاحالا هم اینجوری نشده بودم و اولین بارمع

دقیقا چه ساعتی پریود شدی؟ اگه یک ساعت بعد خوندن صیغه طلاق پریود شدی نه باطل نیست ولی اگه قبلش پریود بودی و غسل به گردنت بوده بله باطله

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا چه ساعتی پریود شدی؟ اگه یک ساعت بعد خوندن صیغه طلاق پریود شدی نه باطل نیست ولی اگه قبلش پریود ...

عشقم پریود نشدم 

یه لکه ی قهوه ای بود همراه ترشح الان نوار گزاشتم و چیزی نیست والا 

عشقم پریود نشدم یه لکه ی قهوه ای بود همراه ترشح الان نوار گزاشتم و چیزی نیست والا

ببین همون لک هم پری حساب میشه تا جایی که من میدونم ، برای اینکه مطمئن باشی زنگ بزن از مرجعت بپرس 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مرجعت کیه؟

مرجع تقلید منظورم بود 

تو برنامه اذان گو یه مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی هست پیام بده اسم مرجع تقلیدت رو هم بگو جواب میدن

عشقم پریود نشدم یه لکه ی قهوه ای بود همراه ترشح الان نوار گزاشتم و چیزی نیست والا

انداره یه بند انگشت خون ببینی پریود حساب میشه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو