2777
2789

الان هم عکس آشپزخونه مو میذارم

هم مدل کابینت

بگید به هم میان یانه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم کابینت های مورد نظرم، خیلی ازشون خوشم اومد... نظرتون چیه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
😫نمیشه این نقشو نگارو بکنی بندازی دور

نقشه از تو عکس زشته

از تو خونه خیـــــــــــــــــلی خوشکله

حالا من تازه خونه رو خریدم

پول برای خریدش کم داشتم دادمش مستاجر

دست مستاجره

اینم کابینت های مورد نظرم، خیلی ازشون خوشم اومد... نظرتون چیه

قشنگه اون کابینتا تیره هست آشپزخونه رو تاریک کرده بسلامتی و دل خوش الهی روزه من و امثال من که برن تو خونه خودشون خوش باشید توش و اتفاقای شیرین واستون رقم بخوره💙💚

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

قشنگه اون کابینتا تیره هست آشپزخونه رو تاریک کرده بسلامتی و دل خوش الهی روزه من و امثال من که برن تو ...

ممنونم خواهر

ارزومه برم توش زتدگی کنم

چه کنم که شوهرم از کنارننه باباش جم نمیخوره

میخواد تاابد تو روستا ور دل ننه باباش بمونم

نقشه از تو عکس زشتهاز تو خونه خیـــــــــــــــــلی خوشکلهحالا من تازه خونه رو خریدمپول برای خریدش ک ...

اگه دوست داری بگو چند خریدی؟ تهرانی؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اگه دکور رو تغییر بدی خیلی خوب میشه عزیزم خیلی خونت خیلی رنگ های تیره داره

چطور مثلا اجی

میشه توضیح بدی که چکارکنم مثلا