2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 68 پست
پاریس نمیدونستی؟؟؟😩😩😩😩 امروز ۶ هفته و دو روزمه😍😍 دیگه وقت نکردم تاپیک بزنم

نمیدونستم بابا نمیای که خبر بدی.

خیلی خوشحال شدم عزیزم.😘😘

مبارکه💖

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ممنون  اما من فعلاااااااا نميخوامممم😄

خخخخخ

ان شاءالله هروقت میخوای خدا یه سالم و صالحش و بهت بده😍😍😍

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا مدل موهاش بد نیست درک میکم ات چون شوهر منم چن وقت پیش موهاشو همینجوری زد  ریشاشم کوتاه کر ...

وای واقعا؟؟ ☺☺☺☺چه کار خوبی کردین..راست میگین ما هم همینو میگیم ...خیلی فکر خوبی بود

پاشو بهش زنگ بزن از دلش در بیار یه مرد وقتی ناراحته از تو خورد میشه گناه داره موهاشو ک کاری نمیتو ...

الان بهش زنگ میزنم 😢😢😢😢😢دست خودم نبود خیلی عصبانی شدم..چون اوضاع مالی هم خوب نیست یه جوری تنها فرصت خرید لباس بود .

نمیدونستم بابا نمیای که خبر بدی. خیلی خوشحال شدم عزیزم.😘😘 مبارکه💖

فداتشم پاریس جون من 😘😘😘😘

نمیدونم چرا تاپیک نزدم😂😂

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم هیچوقت تو ذوقش نزن با زبون نرم و محبت آمیز حرفت رو بزن ، موها رو می تونه کمی کوتاه کنه و لباسش ...

قربونتون برم ممنون..همچینین شما ان شاءالله...آره خودمم خیلی خیلی ناراحتم که اونطکری برخورد کردم😢

اخی به نظرم شوهرت گناه داره ویه چیز دیگه ببخشید رک میگم به پدرتون نوع لباس پوشیدن دامادش هیچ ربطی ن ...

خیلی این اختلاف سلیقه ها ...اختلاف ساز میشه بعضی وقتها .مخصوصا برای نسل قدیم خیلی مهم تره...منم به شخصی بودن لباس معتقدم ولی ناراحتی پدر و مادرم خیلی ناراحتم نیکنه

فداتشم پاریس جون من 😘😘😘😘 نمیدونم چرا تاپیک نزدم😂😂

بزن یا به بچه های خبر هم بگو رسانه ای بشه حاملگیت فدات شم😆

هنوزم شبا میری خونه اونا یه خونه خودتی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

قربونتون برم ممنون..همچینین شما ان شاءالله...آره خودمم خیلی خیلی ناراحتم که اونطکری برخورد کردم😢

معذرت خواهی کن و بگو یا اس بده از غصه مامانم دلم پر بود و سرت خالی کردم منو ببخش عشقم ، شرمنده ام می دونم که ذوق کردی ، مبارکه هم موهایت هم لباسهایت ، خیلی دوس دارم با هم بریم لباس انتخاب کنیم ... با کلی استیکر عشقولانه ..😉

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
خیلی این اختلاف سلیقه ها ...اختلاف ساز میشه بعضی وقتها .مخصوصا برای نسل قدیم خیلی مهم تره...منم به ش ...

درکت کردم عزیزم.چون مخالف بودن با ازدواجتون نمیخوای بهانه دستشون بدی.

دوستای گل واقعا ممنون از راهنمایی هاتون...پس الان به شوهرم زنگ میزنم عذر خواهی میکنم..و ببینم میشه بریم عوض کنیم لباساشو...اگر شد که بهتر نشدم با همینا میریم  😢و تا آخر زمستون هم باید این لباسارو تحمل کنم  😢خداکنه موهاشم بشه درست کنه..واقعا ممنون خانومای گل..خوشحالم که عضو نی نی سایت شدم

دقیقا دقیقا دقیقا همینطوره..😢

درست میشه دوستم غصه نخور😘😘

هیچوقت اوضاع یجور نمیمونه.