2777
2789
عنوان

امشب عروسی همسر سابقمه🚶🏾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 76 پست
اسی اتفاقا خوشبحت میشن .چون دوتاشون تجربه داشتن..مطمن باش اون آقام تجربه گرفته از زندگی گذشته ..دیگه ...

اخه خیلی چیزا تو ذات آدمه منکه میگم ادما عوض نمیشن

😔دردشو من کشیدم حالا ادم شد واسه یکی دیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال اون فرد برای تو دیگه تموم شده 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اخه خیلی چیزا تو ذات آدمه منکه میگم ادما عوض نمیشن😔دردشو من کشیدم حالا ادم شد واسه یکی دیگ

از کجا میدونی آدم شده چند سال از زندگیش بگذره بعد معلوم میشه هیچکی اخلاقش عوض نمیشه خیالت راحت

زندگیکه تو بالا آوردی رو یکی دیگه داره میخوره چه حسی میتونه داشته باشه؟

چرا راجع به مطلقه ها میگید زندگی بالا آورده. خب شاید دونفر باهم خوشبخت نشن و بتونن با یه نفر دیگه کاملا مچ بشن نمیشه گف اون زن یا مرد جدید داره استفراغ دیگری رو میخوره

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اخه خیلی چیزا تو ذات آدمه منکه میگم ادما عوض نمیشن😔دردشو من کشیدم حالا ادم شد واسه یکی دیگ

سخته واقعا.

من چون خودم ازدواج دوممه میگم. اشتباهات گذاشتمو اصلا تکرار نکردم تو زندگی جدید و خیلی درسا گرفتم...

بخت خوب قسمتت ‌.

بهش فکرنکن

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

عروسی کرده بودی؟

الان ازدواج کردی یانه؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

من ناراحت شدم البته برای من حتی قبل طلاقم بود ولی اول از همه بدون که اگه شوهر سابقت مشکل اخلاقی رفتاری داره خیلی بعیده اون خانوم هم بتونه باهاش خوشبخت بشه عین زندگی خودم که بزور اومد تو زندگیم و بدو بدو در رفت 😂

دوما اینکه تا ابد ناراحت میشی البته درجه خشمت هی خفیف تر میشه اونم بخاطر پیگیری و حساسیت و اینا نیست بخاطر اینه که میگی زندگی منو بهم ریخته خودش چه راحته که البته فکر منطقی نیست چون بالاخره اونم موجود زندس و به زییستش داره ادامه میده دیگه😂 

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

آدما عاقل میشن بالخره کسی که دیگه  به عنوان همسر قبولش نداری راجبش حرف نزن الان شما دوتا باید خاطراتتون رو بزارید کنار شاید مناسب هم نبودید شاید ذائقه هاتون هم دیگرو تکمیل نمی‌کرد به هر حال براش آرزوی خوشبختی کن و آروم دورشو و برو بگرد دنبال هم روحت قطعا هم روحت منتظرته:)

گاهی باید فراموش کرد

چیزایی که گفتی شاید به ظاهر نشون بده که تغییر کرده ولی بهت تبریک میگم که خودتو و روانتو راحت کردی با جدایی ازش

سخترین لحظه ها میگذرن ، سخت ترین منظورم اون چیزی که بهش فکر میکنی که این اتفاق بیفته تو دیگه هیچی نیستی

اونم میگذره چه برسه به این که اصلا یک لحظه هم فکرتو درگیرش نکن

واقعا ارزششو نداره

راستی استارتر اینم بگم اگه به گوشت رسوندن که شوهر سابقت آدم شده خوشحال باش چون این دنیا به اندازه کافی آدم بدبخت و ناراحت داره اینکه یه زن دیگه میتونه شاد زندگی کنه خیلی قشنگتر از اینه که درد بکشه و درد کشیدن همسر سابق یا اون خانوم چیزی از دردهای شما هیچوقت نمیتونه کم کنه 

من که همیشه دعا میکنم شوهر الاغم آدم شده باشه و یه خانواده و یه دختر دیگه رو بدبخت نکنه و از موقعی که تفکرم اینجوری شده خشم و تنفر و کینه خیلیییییی کمتری دارم مگه اینکه یه چیزی بشه یاد بدی هاش در حق خودم بیوفتم 

قسمت اصلی ماجرا اینه که برای ما تغییر نکردن و خوب نشدن که بشه باهاشون ادامه بدیم پس حذفشون کردیم و به ما چه که الان چه میکنن👌

شاید با از دست دادنمون یا دیدن یه آدم جدید درست شده باشن که خداروشکر یکی از نحسی های زمین کم شده😁

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴