2777
2789
عنوان

امشب عروسی همسر سابقمه🚶🏾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 76 پست
چه میدونم گفتم یه چیزی بگم شاید دلش آروم گرفت

🥲ممنونم ولی اره خودمم میدونم اون زن خوشبخت نمیشه از ته دل هرگزززز چون من ۲ سالو نیم باهاش بودم خوب میدونم اخلاقلش چقد منزجر کنندس

من ناراحت اینم واسه من هیچ کاری نکرد با اینکه دوتامون وام داشتیم هزینه ها پایین بود حالا تو این تورم ک دوتاشونم وام ندارن چون زنه ازدواج دومشه

میبینم چ کارای خفنی براش میکنه دلم میسوزه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من جای تو نیستم درکت نمیکنم 

قطعا آدم ناراحت میشه هر وی هم شعار بدی که برام مهم نیست بازم حس بدی هست 

ولی برات آرزوی خوشبختی میکنم با یه آدم بهتر ، تو جوانی حالا حالا ها وقت داری 

نميدونم چرا بقيه اينقدر جبهه ميگيرن اما از نظر من ك زماني توي مركز مشاوره بودم و صدتا ادم جورواجور ديدم به نظرم توي طلاق و جدايي هميشه مقصر يك طرف نيس و هر كدوم تا حدودي حق دارن زماني ك پاي حرفاي دو طرف بنشيني! اين دوست عزيزم حالا به هر دليلي با اين اقا با هم نساختن و تصميم به جدايي گرفتن حالا اين دليل بر بد بودن اقا يا خانم نميشه كه،، هر كدوم ممكنه كلي تغيير كرده باشن و با ادم جديد تفاهم زيادي داشته باشن و خيلي خوشبت بشن ، عزيزم ان شاالله هم اين اقا خوشبخت بشه هم خودت خوشبخت بشي و همسر خوبي نصيبت بشه

حالت چ جوریه عزیزم ؟؟؟

پشیمون نیستماااا اصلا چون من حالم از رفتاراش بهم میخورد 

ناراحت اینم کارایی ک واسع من تو ارزونی و زمانی ک دوتامون وام داشتیم نمیکرد 

الان ک خودش و زنش وام ازدواجم ندارن چون زنه هم ازدواج دومشه

و تورم ب این شدت هست امشب ی جشن خیلی بزرگ تو شهرمون گرفته

من میگفتم جداشو از خانوادت ی خونه مستقل باشیم قبول نمیکرد حالا جدا شده و تک تک کارایی ک واسه من نکرد واسه یکی دیگ میکنه 💔

🥲ممنونم ولی اره خودمم میدونم اون زن خوشبخت نمیشه از ته دل هرگزززز چون من ۲ سالو نیم باهاش بودم خوب ...

میفهمم

به نظرم کسی نمیتونه تو این شرایط تحت تاثیر قرار نگیره

مخصوصا زنا

هرچی باشه آدم خودشو مقایسه میکنه کلی چرا تو ذهنش میاد

ولی میگذره دیگه اینم مثل دوران بعد طلاقت میگذره دوباره اروم میشی

پشیمون نیستماااا اصلا چون من حالم از رفتاراش بهم میخورد ناراحت اینم کارایی ک واسع من تو ارزونی و زما ...

عزیزم میفهمم چی میگی 

حالا وامتو اینارو گرفتی ؟?؟؟ چیزی ازش گرفتی ؟؟؟

تو این شرایط نبودم ولی می‌دونم خیلی باید ناراحت کننده باشهلطفاً عکس و فیلمشون نبین داغون میشیدلیل طل ...

ب شددددت بددهن بود هر روز سر چیزای ساده فحش ناموسی میداد

ب شدتتتت سرد مزاج و خشک و یکمم خنگ میزد

ب شدت وابسته خانوادش بود طوری ک پولدارم بودنا ولی نمیتونست جدا بشه و باهم زندگی میکردیم حتی نمیتونست بدون اونا غذا بخوره اه اه یادم افتادم حالم ازش بهم میخوره

من ناراحت اینم تک تک کارایی ک واسه من نکرد داره واسه ی زن دیگ میکنه🙂مثل طلا و جشن خیلی بزرگ ، مستقل شدن از خانوادش و .... 

🥲ممنونم ولی اره خودمم میدونم اون زن خوشبخت نمیشه از ته دل هرگزززز چون من ۲ سالو نیم باهاش بودم خوب ...

اسی اتفاقا خوشبحت میشن .چون دوتاشون تجربه داشتن..

مطمن باش اون آقام تجربه گرفته از زندگی گذشته ..

دیگه اشتباهات قبل رو تکرار نمیکنه

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️