هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32301 عنوان به دادم برسید دیروز چهارتا قارچ سرخ کردم خوردم امروز استفراغ وتهوع 280 بازدید | 13 پست امروز باحالت تهوع واستفراغ ازخواب بیدارشدم شوهرمم میگه صبح تمام لباست خیس بوده ازعرق پتو رو گرفته بودی دورت خیلی سرم گیج میره اصلا نمیفهمم ازچیه قبلا اینطوری نمیشدم ک هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. 1403/08/17 | 12:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمن_بارونزده عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33202 چرا دکتر نمیری ؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
70farinaz عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3323 فک نکنم ربطی ب قارچ داشته باشه، احتمالا ویروسهمن همینطور شدم ویروس بود اسهالم میشی بعد خوب میشی
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32301 چرا دکتر نمیری ؟؟ چون اصلا حال ندارم اسنپ بگیرم برم باید شوهرم بیاد اگ نرم خطرناکه؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32301 فک نکنم ربطی ب قارچ داشته باشه، احتمالا ویروسهمن همینطور شدم ویروس بود اسهالم میشی بعد خوب میشی شبیهه ویروس نیس چون طرماخوردگی یااسهال ندارم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
چمن_بارونزده عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33202 چون اصلا حال ندارم اسنپ بگیرم برم باید شوهرم بیاد اگ نرم خطرناکه؟ شاید مسموم شده باشی شاید فشارت زیادی پایین باشه بالاخره ی چک میشدی بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خرمالویصورتی عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1464 قارچ سرده به معده ات نمیسازه حالت مسمومیت بهت داده دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32301 قارچ سرده به معده ات نمیسازه حالت مسمومیت بهت داده مطمعنی از سردیه چون چشام داره میره حالت بیهوشیه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32301 نکنه قارچا سمی بودن؟برو دکتر فورا حالم خیلی بده تو سرم هواس انگار سرگیجه دارم منتظرم شوهرم بیاد ولی حتی حس ندارم لباس بپوشم خده هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32301 مسموم شدی خطرناکه؟سرم عجیب گیج میره هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
خرمالویصورتی عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1464 مطمعنی از سردیه چون چشام داره میره حالت بیهوشیه نمیدونم من قارچ بخورم سردیم میکنه حالت تهوع دست و پام شل میشه دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ