2777
2789

چجور ی مرد رو بدون اینم مستقیم بگیم بهش

مارو ب خانوادش معرفی کنه و بهمون اعتماد کنه !

الا پارتنر من ب من اعتماد نداره بخاطر اینک قبلا بهش گیر زیاد میدادم 

میگ نمیتونم معرفیت کنم بخانوادم چون همش بهونه میگیری پس‌فردا بری من ب خانوادم چی بگم؟

و این داستانا 

بگید رفتارم رو چجور کنم ک خودش بره بگ؟ 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش منطقیه رو اخلاقت کار کن

اخه قبلا خیانت کرده بود .... الان تازه تغییر کرده بابت این یکم بهش اعتماد ندارم بهش گیر میدم و ... 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

اخه قبلا خیانت کرده بود .... الان تازه تغییر کرده بابت این یکم بهش اعتماد ندارم بهش گیر میدم و ...

آهان

خب چه جوری میخوای بری باهاش زیر یه سقف پس 

اگر تکرار کنه چی

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤

با گیر دادن جلوی آدم خائن رو‌ نمیشه گرفت

یا رومی روم باش

یا زنگی زنگ

من جای شما بودم دیگه باهاش ادامه نمیدادم چه برسه به اینکه بخوام به خانواده اش معرفیم کنه

با گیر دادن جلوی آدم خائن رو‌ نمیشه گرفتیا رومی روم باشیا زنگی زنگمن جای شما بودم دیگه باهاش ادامه ن ...

ببینید ادما تغییر میکنن

واقعا تغییر کرده

هیچ ادم خیانتکاری درست نمیشه اگه ذاتش خوب بود از اول انجام نمیداد مطمئن باش تکرارش میکنه

اتفاقا واقعا تغییر کرده ارزش داره بهش فرصت بدم