2777
2789

من دردای روان‌تنی دارم

به خاطر مشکلات روانی بدنمم آسیب دیده

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش ریز زیر پوستی صورتم دیونم کرده ،رفتم دکتر زنان اسپیرونولاکتون و سیپروترون داد،اسپیرو میخورم ولی با قرص جلوگیری سردرد شدید میشم و در حد مرگ میرم.دکتر گفت برات خطرناکه بخوری ولی اگه میخوردی صورتت عالی میشد.

سینه فیبروکیستیکم دارم 😔

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

احتمال خیلی زیاد تنبلی تخمدان داری اول از همه باید شیرینی جات کلا قطع کنی ..دوم تحرک و پیاده روی ..بعدش هورمون های زنانت بهم ریخته دمنوش نعنافلفلی ب همراه حذف شکر و خوراکی های سوپر مارکت کلا ک کارخانه ای هستن

خودم و خدام💌