2777
2789
عنوان

درد و دل ساده

37 بازدید | 6 پست

پنج ماه پیش با یکی آشنا شدم ، که ظاهراً شخصیت آقا متین ای داشت مورد پسندم بود مثل پسرا امروزی نبود بعد این آقا قبلا شخصی تو زندگیش 

بوده ولی از هم جدا شدن (دختر خانم ول کرده و رفته) اون اوایل گفتم گذشتت برام مهم نیست مگر اینکه فراموش کرده باشی حدود یکماه دوماه از رابطمون گذشت فهمیدم که هنوز عاشق دخترس ولی تو این مدت من وابسته شدم بهش عادت کردم و برام سخت بود ولی دیدم این دختر بر نمی گرده موندم کنارش شدم سنگ صبورش دلداریش دادم کمکش کردم نشستم پا به پا حرفاش ولی تو این مدت همش اسم اون میورد عکسا دونفره شونو میفرستاد من خیلی سختم میشد باز تحمل میکردم گفتم شاید درست بشه ولی بعد پنج ماه کم آوردم گفتم تمومش کنیم خداحافظی کردم باز اومد سمتم بیا رفیق باشیم آجیم شو عصبی شدم بهش توپیدم 🙂 الان چند روزه دلتنگشم خیلی سرگردنم چکار کنم پیام بدم یا ندم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن برهنمیشه که یکیو تو آب نمک بخوابونی تا تکلیف اکست معلوم شه

🫤🫤🫤بهش گفتم تو آبنمکم بر خورد گفت نه نیستی فلان و بهونه آوردن اومده. پیام داده ببینم با یکی اوکی شدی می‌دونم با تو