2777
2789
عنوان

خواهرم بیمارستان روانپزشکی بستری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 133 پست
یادمه شما رو که تردید داشتید بستری کنید یا نه چون خانواده تون هم درگیر این اختلاله بهتره تحت درمان ب ...

اره عزیزم دیگه چاره ای نبود...😔خیلی اوضاعش بد شده بود از ترسش همه‌ چاقوارو قایم کرده بودیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اجازه بدین نگم همه چیه زندگیمونو اینجا گفتم میترسم یکی بشناسه

بلا ب دور 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه

انشالله ک درمان شه و باسلامت کامل برگرده 

ولی اسی تجربه ای ک داشتم اینک سعی کنید اشنا پیدا کنید اونجا هواشو داشته باشن چون گاهی ادم بدتر میشه البته اگ خصوقی و معروف باشه بحثش جداس

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ن‌مشهد نیستم

عزیزم غصه نخور زودی خوب میشه ببین پسر خاله من دکتراشم  گرفته بعد عاشق یک دختری میشه ک پزشک بوده مطب داشته بعد باهم چندساله دوست بودن بعد دختره نامردی میکنه بی خبر با یک پزشک جور میکنه و ازدواج میکنن این پسر خالم حالش خیلی بد میشه خیلی مقاومت کرد ک نره دکتر آخر ب زور با پلیس بردنش پارسال بعد دیگ هرکار میکردن تو خوردن قرص مقاومت کرد و امپول میزدن یکماه بستری شد دکتر دید ن خوب نمیشه خودشم نمیخواد خوب بشه همکاری نکرد ترخیصش کرد الان دوماهه همینجوریه  چون خودش نخواست خوب بشه نشد خالم اینا میگن نهایت بدتر شد می‌بریم بیمارستانی ک هرگز ترخیص. نمیکنن خلاصه با خواهرت حرف بزن راضیش کن خودشم بخواد خوب شه 

افسردگی با دارو و ورزش تا حد زیادی خوب میشه دارو مصرف نمیکنی ؟

نه عوارضش واسم خوب نی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره