2777
2789
عنوان

مامانا یه مشورت

94 بازدید | 13 پست

سلام دختر من تو ۲۱ ماهگی هستش همش اویزون منه حالا دیروز لاک تلخ گرفتم زدم بچم دهن زد دید تلخه نخورد شبا هم که همیشه زیر سینه میخوابید دیشب اومد روم دراز کشید و با کمی نق و نوق خوابیدش،ولی خودم دلم نیومد رفتم شستم تو خواب بهش شیر دادم دو مرتبه تا صبح،دوباره صبح لاک تلخ زدم،حالا دوستم میگه زیاد بی قراری نمیکنه یهو از شیر بگیرش راحت شید جفتتونم ولی خودم دلم نمیاد میگم تا دوسالگیش شبا بهش شیر بدم ،نظر شما چیه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شمام موافقین کلا قطع کنم،خودمم از همین لحاظ نگرانم میگم چهار ماه دیگه میفهمه اذیتش بیشتر میشه،البته اینم بگم وقتی گرسنس غذاشو عالی میخوره نگرانی ندارم از بابت گرسنه موندن و اینا

من دخترم دو سال و سه هفتش بود که از شیر گرفتم بچم دو روز تموم بهانه می گرفت و گریه می کرد , خیلی سخت بود خیلی همسرم و من خیلی عذاب کشیدیم چون بچم خیلی بی قراری می کرد , الان که می خوای بگیری بگیر تا بچه عذاب نکشه 

اصلا یهویی گرفتن از شیر درست نیس باید به مرور دفعات شیر دهی کم بشه 

بله درست نیست. ولی بچه ای مثل دختر من ک کل شبانه روز بهم وصل بود و کوتاه نمیومد چاره ای جز یهو قطع کردن نبود من تو چند روز تعطیلی گرفتمش ک همسرم باشه و ببریمش بیرون ک یادش نیفته

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من دخترم دو سال و سه هفتش بود که از شیر گرفتم بچم دو روز تموم بهانه می گرفت و گریه می کرد , خیلی سخت ...

دختر بزرگمو دوسال و دو هفته ای گرفتم سه شبانه روز زارررر میزد اصلا هم غذا خور نبود تا یکی دوماه فقط اب میخورد و یذره بازورو زحمت میوه  و اینا،ولی این کوچیکه خیلی بهتره هم دیشب اذیت نکرد هم اینکه غذاشو خوب میخوره

بچه هام شیر به شیر شدن،سر دوسالگی دخترم باردار شدم ینی الان نزدیک چهار سالع شیر میدم اونم مداوم تو ماشین تو خونه هر جا میریم فقط میچسبه بهم بخدا دیگه خسته شدم با دهنش شیر میخوره با دستشم اونیکیو بشگون بشگون میکنه خیلی عصبی میشم