2777
2789
عنوان

چرا دخترم نصف شبا تب میکنه

104 بازدید | 9 پست

روزا حالش خوبه ولی الان ۲ شبه ساعت ۵ به بعد تبش شروع میشه کمی هم سرفه داره شبا 

همینکه قطره استامینوفن بهش میدم بعد ۴۰ دیقه بدنش سرد میشه راحت میخابه ولی روزا حالش کاملا خوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم تازه خوب شده بود دوباره مریض صد شب تب کرده بود کلا نخوابیدم پاشوییش کردم یدونه هم شیاف ‌گذاشتم 

شبا اگه شیاف داری شیاف بزار براش

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
پسر منم تازه خوب شده بود دوباره مریض صد شب تب کرده بود کلا نخوابیدم پاشوییش کردم یدونه هم شیاف ‌گذاش ...

قطره استامینوفن بهش میدم سریع خوب میشه نمیدونم دکتر ببرمش یا نه 

قطره استامینوفن بهش میدم سریع خوب میشه نمیدونم دکتر ببرمش یا نه

ببرش 

بهش دیفن هیدرامین هم میدی؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
ن نداریم حوصله ی دکترم ندارم بخدا ماه پیش ۳ دفعه بردمش

خب بدونه به شوهرت بگو بخره هر ۸ ساعت یه قاشق مربا خوری بده بهش

اره زنگ زدم بهش گفتم اخه این عفونت دازه ک تب میکنه دیفن جواب میده ینی

اره خوبه 

ببین هم استامینوفن بده هم دیفن هیدرامین ولی فاصله بده هر دو رو تو یه ساعت نده