2777
2789
عنوان

کاربرهای فیک

1121 بازدید | 87 پست

دوستان توروخدا بی خیال شید فیک باشه یا نباشه به حال ما چه فرقی میکنه آخه؟ 

برای سرگرمی میاییم سایت و داستانهایی رو دنبال میکنیم چه واقعیت باشه و چه ساخته ذهن کاربرا باشه مهم نیست 

توی تیوی اینقدر فیلم نشون میدن که ساخته ذهن کارگردانش هست و واقعیت نیست مگه به اونا فحش میدن که واقعیت نیست

حالا هم هیچ چیزی زندگی مارو دیدگاه مارو عوض نمیکنه چه فیک باشن چه اصل 

به فرض دروغ و فیکه بازم دردی از ما دوا نمیکنه 

من بخاطر سایت و اصل و فیک بودن نمیام اینجا بخدا فقط میام ببینم طرف لباسش چجوره طرف اخلاقش با همسرش چجوره یا با خانوادش یا آشپزیش تا ایده بگیرم فیک هم باشه من از طرز چیدن لباس نوزاد خوشم اومد 

ایده های خوبش رو یاد بگیرین بقیه رو بی خیال شید توروخدا 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

چه میدانم

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درک نمیکنم والا نشستی ی تاپیک جالب میخونی رفتی تو عمق متن یهو یکی میاد کاراگاه بازی ک بر اساس فلان چیز و بهمان چیز فیکه ایشون و بزور میخوان تحمیل کنن ب بقیه ک فیکه 

بابا بزارین بخونیم بریم اح بجهنم گ فیکه ب ما چ اخه دروغ بگه تو گناهای ما نوشته میشه مگه دروغش رو ما تاثیر داره مگه

منم درک نمیکنم والا نشستی ی تاپیک جالب میخونی رفتی تو عمق متن یهو یکی میاد کاراگاه بازی ک بر اساس فل ...

آره خب رمان میخونیم میدونیم ساخته ذهن نویسنده اش هس خوشمون میاد تا تهش میریم اینم فیک باشه خب ساخته ذهنش قشنگه ماهم ایده میگیریم از عکسا و حرفاش تمام

آره خب رمان میخونیم میدونیم ساخته ذهن نویسنده اش هس خوشمون میاد تا تهش میریم اینم فیک باشه خب ساخته ...

بله دقیقا 

من دقت کردم حتی ب اونایی ک راستشو میگن حمله میکنن 

دروغ گفتن گناهه ولی قضاوت و جبهه گیری ک گناهش بیشتره

اصولا تعدادی از  ادمها حرف از نداشته هاشون میزنن 

حرف از عقده ها 

جای دیگه سرکوب میشن و پشت مجازی میخوان قضاوت کنن و نظر بدن و یا دنبال خالی کردن اون عقده ها و سرکوب ها هستند 

من با نظر شما کاملا موافق هستم 

یک روز مرا در دود سیگار دیگری جستجو خواهی کرد این نیز بگذرد 

قربونت بشم انشالله تاپیک خوب شدنت رو بزنی 🥰

🙂🙂🌼

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
سلام کم پیدایی حالت خوبه؟؟ ردیفی؟؟

سلام بیمارستانم خیلی جون ندارم بیام سر گوشی

بله دقیقا من دقت کردم حتی ب اونایی ک راستشو میگن حمله میکنن دروغ گفتن گناهه ولی قضاوت و جبهه گیری ک ...

من یبار تاپیک زدم که پدرم ورشکست شده بود و بعد جم و جور شدیم  شغلم فلانه همه گفتن برو تیمارستان ما رو خر حساب نکن فلانی تو این سایت چیکار میکنه 

بااینکه دوست نداشتم خودمو اثبات کنم اما از قراردادی که روی میزم بود و اسم و امضام بود عکس دادم رو دستمم نوشتم نی نی سایته بعد میگفتن اگه راست میگی کارت ملیتم بزار اونم گذاشتم بعد کلا جوابمو ندادن انگار نه انگار که تهمت دروغگویی زدن 

حالا هم مهم نیست کی چیه بابا رد شید برید 

میدونی کسی که سریال تو ذهنش ساخته و یه سریال را چند سال اینجا ادامه میده چه بیماری هایی داره؟

یا مرزی یا دو قطبی ...

اینا تا وقتی تو زندگی های چندگانه ذهنی هستند،بیماری شون بدتر میشه ...

وقتی از اون فضا جدا شن بهتره برای خودشون ...

اولس حالشون بد میشه ولی بعدش از شوک در میان ‌‌‌...

البته شیادین مجازی و کلاهب...ردار و پز دهندگان منظورم نیست ...اونایی که مثلا میگن میخوام باردار بشم...۴ ماه بعد عکس سونو میده و مخاطب را دنبال خودش میکشونه و بعد زایمان و ‌..

اینا دارند زندگی دیگری را تو ذهن میسازن و خطرناکه برای خودشون

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اصولا تعدادی از ادمها حرف از نداشته هاشون میزنن حرف از عقده ها جای دیگه سرکوب میشن و پشت مجازی میخو ...

اینم نیازه بخدا نیازه تا اون عقده هارو یجوری تخلیه کنن 

شاید با اون روش روحشون تسلی میدن ازشون تعریف شه حتی به دروغ اونا ذوق زده میشن و خوبه که 

منم درک نمیکنم والا نشستی ی تاپیک جالب میخونی رفتی تو عمق متن یهو یکی میاد کاراگاه بازی ک بر اساس فل ...

بعضیا تاپیک تابلو میزنن یکی گفته بود بچه ام از جنگل میره مدرسه نیومده اگه نگی نمیشه تو دلش بهت میخنده در حد یه بار گفتن کافیه زیاد پیله کنی اون به نظرم خوب نیست