2777
2789

دوستان حس میکنم چشم خوردم،  مریض شدم و خیلی حالم بده چجوری میشه بفهمم واقعا چشم خوردم یا چی ، باید چیکار کنم کسی تجربه مشترک داشته از نظر روحی هم خیلی حالم بده 💔😵‍😑🥲

چجوری برطرفش کنم ؟؟

یا حسین

این که بدونی چشم خوردی یا نه مشخص نیست ...صدقه بده ..قرآن توی خونه پخش کن ..ولی حتما آزمایش بده ..ممکنه هورمون ها بهم ریخته ..یا آهن بدنت کم شده ..دکتر اعصاب و روان برو تا برای اضطراب پنهانی که داری دارو بنویسه ..یه مدت میخوری .بعد آروم آروم کم مبکنی و قطع میشه

این که بدونی چشم خوردی یا نه مشخص نیست ...صدقه بده ..قرآن توی خونه پخش کن ..ولی حتما آزمایش بده ..مم ...

ازمایش دادم فهمیدم مریضم اسم مریضیمو دوست نداشتم بگم 

هرکی میبینیم فک میکنه ته خوشبختی ام میگه خوشبحالت ، حس کردم تو چشم رفتم کسی نمیدونه چقدر مشکل دارم حتی ب خانواده م نمیگم غصه نخورن اونا هم همینو میگن ک زندگیت خوبه خیالمون راحته ازت 🫠🫠😑😑

یا حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش دادم فهمیدم مریضم اسم مریضیمو دوست نداشتم بگم هرکی میبینیم فک میکنه ته خوشبختی ام میگه خوشبحا ...

ببین این دنیا بر پایه ی ناکامی بنا شده ...شاید ظاهر زندگی تو بادیگران فرق داشته باشه ...ولی هر کسی توی این دنیا مشکل داره .شدت و نوعش متفاوته ..مگر قراره کسی توی این دنیا خوشبخت باشه !!! این دنیا محل آزمایش و سختیه ..

سرگذشت امامان معصوم ما رو ببین ...کدومشون خوشبخت بودن ؟که ما بنده های سرشار از گناه باید خوشبخت بشیم ؟؟

ببین این دنیا بر پایه ی ناکامی بنا شده ...شاید ظاهر زندگی تو بادیگران فرق داشته باشه ...ولی هر کسی ت ...

منم قبول دارم اصلا ب زندگی بقیه کاری ندارم نه خوب نه بد ، فقط دیدم مریض شدم خیلی دلم خون شد 

یا حسین