سلام,وقتتون بخیر,دوستان آدرس یه سونوگرافی میخوام که کارشون دقیق و درست باشه برای سونو ان تی و ان بی ,خودم شرق تهرانم ولی اگه هرجای تهران باشه عیبی نداره چون شرایطم حساسه یه جای دقیق میخوام,دکتر خودم آدرس تو کرج داده رفت و آمد سخته برام
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سپاس،واقعا این مدل نوبت دهی خیلی سخته,دکتر آقاس یا خانوم؟ولی کار دقیق انجام بدن دنیا ارزش داره نظرشو ...
آقا هستن، اما اجازه میدن که همسرتون هم کنارتون باشه، قشنگ همه چیز رو برات از رو مانیتور توضیح میده، سنش بالاست. کارش بسیار دقیقه.
نوبت دهیش اصلا سخت نیست. من از سمنان رفتم و ساعت تقریبا 7 صبح اونجا بودم، یه خانمی تو ماشین نشسته بود و فهمیدم که اون داره اسمها رو مینویسه. دکتر خودش ساعت 8 اومد و منم دومین مریض رفتم داخل. یعنی ساعت 9 کارم تموم شده بود.
خدایا این همه استخوان داشتم چرادلمرا شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم,شما هم برای ان تی ٣ماهگیمیرید؟جنسیتم امکانش هست معلوم شه؟
والا من ان تی ۳ ماهه اولو رفتم پیش شاکری.یعنی تو هفته دوازدهم بهم گفت صد در صد دختره.شاکری تو جنسیت خیلی دقیق و اصلا بیشتر به همین خاطر معروف شده هفته چندی؟