2789
عنوان

خانوما آدرس یه سونوگرافی تو تهران میخوام که کارشون دقیق و درست باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5237 بازدید | 56 پست

سونوی نرگس 

تو بلوار کشاورز 

دکتر افسانه واسعی 

دکتر فوق العاده دقیق  مهربون و با حوصله برا هر سونو نیم ساعت وقت میذاره 

دونه دونه اندامهارو نشونت میده من ان تی و ان بی رو هم پیش ایشون رفتم 

کارش فوق العاده بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سپاس،واقعا این مدل نوبت دهی خیلی سخته,دکتر آقاس یا خانوم؟ولی کار دقیق انجام بدن دنیا ارزش داره نظرشو ...

آقا هستن، اما اجازه میدن که همسرتون هم کنارتون باشه، قشنگ همه چیز رو برات از رو مانیتور توضیح میده، سنش بالاست. کارش بسیار دقیقه. 

نوبت دهیش اصلا سخت نیست. من از سمنان رفتم و ساعت تقریبا 7 صبح اونجا بودم، یه خانمی تو ماشین نشسته بود و فهمیدم که اون داره اسمها رو مینویسه. دکتر خودش ساعت 8 اومد و منم دومین مریض رفتم داخل. یعنی ساعت 9 کارم تموم شده بود.

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  
کجا هست؟والا اسمشو نشنیدم,فقط ی موسسه پردیس نور تو سعادت آبادو میدونم ک دکترم تاییدش نکرد

نت سرچ کن

معروف ترین مرکز سونوی تهرانه

من اطلاع از مکانش ندارم

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
ممنونم,شما هم برای ان تی ٣ماهگیمیرید؟جنسیتم امکانش هست معلوم شه؟

والا من ان  تی ۳ ماهه اولو رفتم پیش شاکری.یعنی تو هفته دوازدهم بهم گفت صد در صد دختره.شاکری تو جنسیت خیلی دقیق و اصلا بیشتر به همین خاطر معروف شده هفته چندی؟

خدایا مرسی
آقا هستن، اما اجازه میدن که همسرتون هم کنارتون باشه، قشنگ همه چیز رو برات از رو مانیتور توضیح میده، ...

چه خوب همسمرمم میتونه باشه,اکثر دکترا اجازه نمیدن,اون دکتری هم که من میشناختم آقا بودن