2777
2789
عنوان

خانمای متاهل کمک لطفا😓

326 بازدید | 21 پست

دوستان منو شوهرم تازه ازدواج کردیم و عاشقانه همو دوس داریم و اگرررر اطرافیان موش ندوونند مشکلی نداریم.

مشکلی که دارم بردار شوهرمه ماشالا برادر شوهر که نیست خواهر شوهره. از وقتی که ازدواج کردبم مدام پز زنشو به من میده. پز کار زنش جهیزیه اش و کلی چیز دیگش. دیگه خسته شدم ازش هر بار میبینمش انقدر عصبی میشم که همش با شوهرم دعوا میکنم. چیکار کنم ور مقابل این ادم. خوشبختانه شوهرم ادم گیری نیست که بگه زیاد ببینیمش اما همون ماهی یک بار هم که میریم خونش قشنگ یکماه زمان میبره که من خودمو ریکاوری کنم انقدر که اذیت میشم. شما جای من باشید چیکار میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم حق داری بنظرم اگه شوهرت تحت تأثیر حرفای اون نیست و آدم عاقلیه عین خیالت نباشه هروقت پز میده با روی باز و خنده بگو آفرین ماشاالله من افتخار میکنم همچین جاری دارم همینارو بگو کاریتم نباشه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

وقتی حس میکنم کسی میخواد حرصم بده اصلا حرص نمی‌خورم ‌ و برام رفتارش مهم نیست و اون طرف وقتی میبینه چ ...

منم اینجوری ام خوشبختانه تنها ویژگی خوبی ک دارم همینه از بقیه جهت ها آدم ضعیف و تو‌سری خوری ام🥲💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

درکت میکنم حق داری بنظرم اگه شوهرت تحت تأثیر حرفای اون نیست و آدم عاقلیه عین خیالت نباشه هروقت پز می ...

وقتی هم میریم زنش محل سگ بهم نمیذاره. خیلی از کاراش حرصم میگیره اما چون داداش بزرگ ترشه من مجبورم احترام بذارن

وقتی هم میریم زنش محل سگ بهم نمیذاره. خیلی از کاراش حرصم میگیره اما چون داداش بزرگ ترشه من مجبورم اح ...

ای اینجاش خیلی سخته حق داری واقعا چی بگم بنظرم تحمل کن مجبوری🥲💔

چراااا؟؟؟؟من کلا آدم تو سری خوری نیستم و کسی بخواد حقمو بخوره امکان نداره اجازه بدم

نمی‌دونم شاید چون تو ازدواج و انتخابم گند زدم و شوهرم دوسم ندارع و‌ برام ارزش قائل نیست حس میکنم دیگه هیچ جا هیچ حقی ندارم هرکسی بهم بدی می‌کنه هیچ کاری نمیکنم دیگه قبلا ک نمی‌دونستم شوهرم اینجوریه هرکسی حتی ی نگاه چپ بهم میکرد دعوا راه مینداختم اما الان دیگه نه🥲 فقط سکوت میکنم و تو خودم میریزم 

مگه برای شوهرت زندگی می‌کنی عزیزم؟؟؟شخصیت شما ربطی به همسرت نداره

حوصله برام نمونده وقتی یکی باهام جروبحث می‌کنه ادامش نمیدم دست خودم نیست با خودم میگم من ک زورم ب شریک زندگیم نرسید میخواد ب کی برسه بزار هرچی میخان بگن