2777
2789

تاحالا از خیلیا پرسیدم گفتن ازدواج با غریبه رو ترجیح میدیم ب ازدواج با آشنا

چرا انقد میگن ازدواج فامیلی بده😐😐😐😐😐تو فرهنگ ما دختر بع غریبی نمیدن ،سخت ب غریبع میدن...

اونایی هم ک غریبی ازدواج کردن معمولن ناراحتن...حتی اگ مشکلی با شوهرشون ندارن،میگن کاش شوهر میکردیم ب ی اشنا تا مثلن زود ب زود خانوادمو ببینم و یا تو غربت حس غریبی نکنم

چیکار کنممم

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما برعکسیم با فامیل وصلت نمیکنیم غریبه رو ترجیح میدیم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

من دوسنداشتم ازدواج با فامیل همه ب خودشون اجازه دخالت رو میدن حالا یا مادر شوهرت عمت باشه خالت باشه من وقتی عقد کردم عمم تا چند وقت تو قیافه بود همش میگف بچه من چی کم داشت ب این اقایی فلان. حالا من با اینا بزرگ شدم اخلاقاشون دستم بود پسر عمم ب شدت ادم سبک و اهل شوخی های مسخره من همیشه میگفتم شوهر من باید سرسنگین باشه شوخی خنده داشته باشه نکه خشک باشه اما اینجوری تو جمع زنانه خاله زنک بازی دربیاره متنفر بودم. تازه واقعا ماشالا ب جونش همسرم کورد چشم ابرو مشکی مژه ها پر بعد من با ریمل انقد🤏🏻 میاد بالا مژه هام🤣

حالا توخانواده ما ازدواج فامیلی رو خیلی بد میدونن یعنی یکی از بدترین حرکتاس براشون انگاری😶

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

شوهر منم همش همینو میگه چون منو دوس نداره 💔 پسر عمومه هرلخظه اینو میگه دلم هزار بار میشکنه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂