2777
2789

خیلی وقتا تاپیکهایی میبینم جنجالی میشه  به دلیل حس حسادت یا واقعا به دلیل دروغ بودن تاپیک یا  هرچیز دیگه

نمیدونم چقدر با من هم نظر هستید اما بیاید قبول کنیم یه واقعیتی هست در پس همه تاپیکهایی که توش عکسای شادی هست عکسای تفریحات گرون هست در کل عکس یا نوشته هایی که حاکی از پولدار بودن استارترها هست یه کوچولو پز دادن هم دیده میشه (این ویژگی طبیعیه خیلی از ماهاست و نمیگم بد یا خوبه)

کسانی که نی نی سایت میان یه قشر بسیار وسیعشون از جامعه اماری افراد متوسط رو به پایین و گاهی حتی فقیر جامعه هستن  وقتی ما از مشکلات یا بیماریها تاپیک میزنیم اکثرا خب همدلی میکنن و باهات همدرد میشن  ولی وقتی از خوشحالی و پولداری و خدم و حشم و تفریحات گرونمون پست بذاریم این باعث میشه خواه ناخواه اکثر خواننده های سایت ناراحت بشن حسرت بخورن یهو دعوا شه تیکه انداخته شه حالا من یه سوال دارم کسانی که میگید تاپیک میزنیم خوشیهامون رو شریک بشیم ، عزیز دل من هیچکس با این سایت مجازی با دیدن عکسای شما خوشحال نمیشه کسی که صد تا مشکل و درد دارهه کسی که سالهاس هوس یه میوه خوشمزه کرده یا کسی که لباس درست حسابی برا خودش و بچه ش نداره واقعا چچوری میتونه خوشحال شه یا تو چجوری میتونی اون رو در خوشحالی خودت شریک کنی؟؟؟؟ جز اینکه واقعا آه میکشه تا صبح فکر میکنه گناه اون چی بوده که بدشانسی اورده که نتوننسته همچین زندگی ای داشته باشه.  اخه یه کم واقع بین باشیم دیگه   اوکی اگر برای دایره دوستان نزدیکمون بفرستیم عکسارو قابل قبوله  ولی در یک سایت ههمگانی که اکثر اعضاش به گوگل دسترسی دارن و بهترین عکسارو میتونن ببینن چه لزومی داره زندگی عالیمون و یا حتی متوسطمون رو در معرض نمایش بذاریم.

منم هم نظر هستم مخصوصا تاپیک طلا .والا من پنج دقیقه پیش یه عکس از مراسم بله برون فامیل از خودم گزاشتم ولی یادم رفت بگم همه اونا طلا نبود اکثرا بدل بودن النگوهام انگشترام و دستبندو ساعت همگی بدل بودن یادم رفت بگم همش میگم کسی حسرت نخوره یوقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هم نظر هستم مخصوصا تاپیک طلا .والا من پنج دقیقه پیش یه عکس از مراسم بله برون فامیل از خودم گزاشت ...

نه حالا در این حد عیبی نداره منظورم با کسانی هست که میان عکس لباسا گرون قیمت میذارن با قیمتش یا سیسمونی بچه  باشه خداکنه خدا بهشون همش برکت بده بیشترم بده بخیل که نیستیم  من میگم هیچ لزومی نداره انتشار عکس به این شدت خصوصی از وسیله هامون که خیلیا واقعا حسرتش رو دارن

نه حالا در این حد عیبی نداره منظورم با کسانی هست که میان عکس لباسا گرون قیمت میذارن با قیمتش یا سیسم ...

دقیقا اکثر کاربرای سایت قشر معمولی و رو به پایین هستن که حتی سالی ماهی نمیتونن گوشت و مرغ بخرن

تقریبا 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

موافقم

و رعایت میکنم

البته که بارها به روم اوردن که برو بابا تو بدبختی تاپیک هات اه وناله اس واینا🤣

ولی واسم اهمیت نداره فکرکنن بدبختم بهتر از اینه که اه وحسرت دنبالم باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
درسته ولی میزارم عاشقتم 😂😂

😅😅 درسته عادت دارم بذارم اما اصل حرفش درسته اینجا جنبه گذاشتن ابن چیزارو نداره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

دقیقا موافقم

هیچوقت توفضای مجازی عکس غذا نزاشتم دلم نمیادمیگم حداقل ازسمت من نباشه و دل کسی که نمیتونم ازغذایی که عکس میزارم بهش بدم و آب نکنم حداقل 

آخه اینجاکه سایت آشپزی نیست

دقیقا موافقمهیچوقت توفضای مجازی عکس غذا نزاشتم دلم نمیادمیگم حداقل ازسمت من نباشه و دل کسی که نمیتون ...

درسته. حالا عکس گوگلی باشه عیب نداره یا دستور پخت غذا ولی حداقلش میتونیم بگیم مال ما نیست از گوگله که کسی تو دلش نگه خوش به حالش کاشکی منم داشتم

درسته. حالا عکس گوگلی باشه عیب نداره یا دستور پخت غذا ولی حداقلش میتونیم بگیم مال ما نیست از گوگله ک ...

دقیقا بار کلمه ی خوشبحالش خیلی منفیه 

اینایی که شب و روزعکس میزارن تونی نی سایتودرک نکردم هیچوقت