خیلی وقتا تاپیکهایی میبینم جنجالی میشه به دلیل حس حسادت یا واقعا به دلیل دروغ بودن تاپیک یا هرچیز دیگه
نمیدونم چقدر با من هم نظر هستید اما بیاید قبول کنیم یه واقعیتی هست در پس همه تاپیکهایی که توش عکسای شادی هست عکسای تفریحات گرون هست در کل عکس یا نوشته هایی که حاکی از پولدار بودن استارترها هست یه کوچولو پز دادن هم دیده میشه (این ویژگی طبیعیه خیلی از ماهاست و نمیگم بد یا خوبه)
کسانی که نی نی سایت میان یه قشر بسیار وسیعشون از جامعه اماری افراد متوسط رو به پایین و گاهی حتی فقیر جامعه هستن وقتی ما از مشکلات یا بیماریها تاپیک میزنیم اکثرا خب همدلی میکنن و باهات همدرد میشن ولی وقتی از خوشحالی و پولداری و خدم و حشم و تفریحات گرونمون پست بذاریم این باعث میشه خواه ناخواه اکثر خواننده های سایت ناراحت بشن حسرت بخورن یهو دعوا شه تیکه انداخته شه حالا من یه سوال دارم کسانی که میگید تاپیک میزنیم خوشیهامون رو شریک بشیم ، عزیز دل من هیچکس با این سایت مجازی با دیدن عکسای شما خوشحال نمیشه کسی که صد تا مشکل و درد دارهه کسی که سالهاس هوس یه میوه خوشمزه کرده یا کسی که لباس درست حسابی برا خودش و بچه ش نداره واقعا چچوری میتونه خوشحال شه یا تو چجوری میتونی اون رو در خوشحالی خودت شریک کنی؟؟؟؟ جز اینکه واقعا آه میکشه تا صبح فکر میکنه گناه اون چی بوده که بدشانسی اورده که نتوننسته همچین زندگی ای داشته باشه. اخه یه کم واقع بین باشیم دیگه اوکی اگر برای دایره دوستان نزدیکمون بفرستیم عکسارو قابل قبوله ولی در یک سایت ههمگانی که اکثر اعضاش به گوگل دسترسی دارن و بهترین عکسارو میتونن ببینن چه لزومی داره زندگی عالیمون و یا حتی متوسطمون رو در معرض نمایش بذاریم.