2777
2789

یعنی از هفت صبح که می‌ره سرکار تا عصری که بیاد خونه نزدیک ۵۰ تا پیام بهم دادن اوایل پیام هاشو حذف نمی‌کرد اما الان از همه جا حذف می‌کنه پیام هاشو من فقط از یه طریقی می‌فهمم که بهم پیام دادن اما متن رو نمی بینم 

منی که زنشم انقدر باهم پیام بازی نمیکنم واقعا خیلی فکرم مشغوله چی بهم میگن 

تازه هر روز وقتی از سرکار میاد می‌ره به مامانش سر میزنه همه چی زندگیمون رو میذاره کف دستش 

دیگه نمی‌دونم تو سرکار چی بهم پیام میدن 

واقعا فکرم رو داغون می‌کنه تصمیم گرفتم دیگه گوشیش رو چک نکنم فقط خودم زجر میکشم

من نمیدونم اینا چرا زن میگیرن خب بمونن ور دل مامانشون دیگ زن واسه چیشونه

چندشای لوس

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم اینا چرا زن میگیرن خب بمونن ور دل مامانشون دیگ زن واسه چیشونهچندشای لوس

مخصوصا وقتی تک پسر باشن 

شوهرم میگه من هر جا رفتن مامانم باید بفهمه اگه یه موقع مُردم بفهمه کجا مُردم😩پیرم کرده والا منم یدونه دخترم خواهر ندارم این طور نمیکنم 

مخصوصا وقتی تک پسر باشن شوهرم میگه من هر جا رفتن مامانم باید بفهمه اگه یه موقع مُردم بفهمه کجا مُردم ...

خدا بهت صبر ایوب بده واقعا من از اینجا فشارم افتاد

باید کم کم با سیاست دورش کنی

البته اگ اوایل ازدواجتونه باید مژده گونی بدم ک ب احتمال ۶۰ درصد ادم میشه 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

دوس دخترش که نیس ناراحت نباش

خب عاخع چی میگهههههه بهش ؟ 

همیشه عصر ها که ور دل مامانش رو 

یعنی مثلاً ما شب با هم رابطه داشتیم 

صبح در مورد اون موضوع با مامانش پیام بازی می‌کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ 

مگه شب چه اتفاقی افتاده که وقتی صبخ پاشو از خونه میذاره بیرون به مامانش پیام میده 

والا ما که دختریم هر روز زنگ نمی‌زنیم. هر روز هم خونه مامانمون نمیریم. درک نمیکنم این جور رفتار رو.

اتفاقا شوهرم میگه پسر باید به خانواده اش سر بزنه از پسر توقع دارن از دختر توقع ندارن