2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چی بگیم خواهر  گرونیه هر چقدم درآمد داری آخر ماه هیچی ب هیچی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

هیچی والا 

فعلا که یک ماهه به سختی با یه بچه سه ساله دارم میرم سر کار هنوز حقوق ندادن اگرم بدن انگار قرار حدود ده تومن بدن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ای بابا چی بگیم خواهر گرونیه هر چقدم درآمد داری آخر ماه هیچی ب هیچی

عزیزم میلی گلدو نصب کنید تو خونه درامد داشته باشید من امروز نصب کردم ۴۰۰ هزار برداشت داشتم 

هیچی والا فعلا که یک ماهه به سختی با یه بچه سه ساله دارم میرم سر کار هنوز حقوق ندادن اگرم بدن انگار ...

میلی گلدو نصب کن خیلی خوبهههه امروز نصب کردم ۴۰۰ هزار در امد داشتم منم باردارم 😍

عزیزم میلی گلدو نصب کنید تو خونه درامد داشته باشید من امروز نصب کردم ۴۰۰ هزار برداشت داشتم

چجوری عزیزم یکم توضیح میدی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چجوری عزیزم یکم توضیح میدی

یه برنامس با اولین ورود بهت ۴۰ هزار میده من امروز تازه نصب کردم خیلی خوبه شماام خواستی نصب کن کد معرفتو بده بزنم موجودیت بشه ۸۰ برداشت کنی حتی اگر ۱۰ هزارم باشه میتونی برداشت کنی اگر دوست داشتی کد منو بزن منم مال شمارو میزنم