2777
2789
عنوان

چکار کنم همیشه نماز بخونم

131 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان

من قبلا نماز میخوندم تو مجردی از بقیه خجالت میکشیدم یواشکی میخوندم بابام همیشه میگفت بخون ولی من از خواهرم و بقیه خجالت میکشیدم و قایمکی میخوندم

خیلی حالمو خوب میکرد و میگفتم اگه ازدواج کنم راحت میشم تو خونه خودم میخونم

الان ازدواج کردم متاسفانه سهل انگار شدم و دیگه اصلا نمیخونم و عذاب وجدان ولم نمیکنه و افسرده شدم و میدونم راه نجاتم نمازه ولی نمیدونم چرا نمیتونم بخونم

و همیشه ناراحتم و شرمنده از خدا ولی نمیدونم چرا نمیخونم

توروخدا اونایی که نماز میخونن بگن چکار کنم من 

الان مثلا قول دادم به خودم ک از فردا میخونم ولی یادم میره 😑😑😑😑

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چله بگیر که مجبور بشی بخونی 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

هر طور شده نمازت‌ بخون هزاران‌ آدم زیر خاک هستن که ارزوشونه‌ برگردن‌ و نماز بخونن‌ از هرچی می‌زنی از نمازت‌ نزن‌‌‌🦋❤️

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چله بگیر که مجبور بشی بخونی

چطوریه عزیزم؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هر طور شده نمازت‌ بخون هزاران‌ آدم زیر خاک هستن که ارزوشونه‌ برگردن‌ و نماز بخونن‌ از هرچی می‌زنی از ...

بخدا به همین فکر میکنم مو ب تنم سیخ میشه

گوشیت رو بذار رو زنگ که فراموش نکنی نماز فوق العاده ست

مرسی

ساعت گوشیتو بزار رو ساعتی که اذان میگنبعد زنگشم مداحی یا آهنگ مورد علاقت بزاروقتی صداش اومد فک کن عز ...

مرسی امتحان میکنم

الان اینو امضای یکی از کاربرا دیدم خیلی جالب بود

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
بخدا به همین فکر میکنم مو ب تنم سیخ میشه

از خدا بخواه عزیزم 

تازه نماز شب هم اضافه کن 

و تو نماز شب از خدا کمک بخواه و نشونه 

ازدواج کنی نماز بخونی ؟!

والا من از وقتی ازدواج کردم خیلی سهل انگار نماز شدم

از هر 10تا نماز مجردی یه دونشو به زور شاید بخونم به خاطر حموم و خشک کردن موهام

ولی همسرم حتی یه نمازشم قضا نمیشه

الانم که یه ماه و خورده‌ای که نماز نخوندم به خاطر اینکه بیمار شدم و مدام لکه‌بینی و خون‌ریزی دارم

واقعا از خودم بدم میاد نمازهام قضا میشه همش😭😔

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه