2777
2789

یعنی چی؟؟ یکی ندیده نشناخته بیاد یه چیزی بگه؟ بعد بر چه اساسی ؟؟ بهش الهام شده یعنی؟😂 چیو دقیقا حس میکنه

من تو کتم نمیره

اصلا کل علوم زیر سوال رفته😂با این حس ششم

ادب ، جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و مترقی ترین ویژگی یک انسانه👌

اصلا اصلا بهش اعتقادی ندارم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا پر بازدید میشه خوشم میاد

حداقل میدونم لیاقتمون پیشرفت نیست تو همین وضعیت داغون هم که هستیم با این همه آدم خرافاتی جای شکرش باقیه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

حس ششم فقط زمانی اتفاق میفته ک طرف با چن تا از حواس پنج گانه اون قضیه رو حس کنه و عموما خودش باید درگیر اون قضیه شه 

حالا گاهی وقتا هم میشه یهو ی چیزی تو ذهن طرف میاد میگه و درست در میاد نه پشت سر هم ۵۰۰ تا سوال جواب بده 

اکثرا میدونن چرت پرته اما واسه اینکه یکی بهشون امیدی بده و از اون حال بیان بیرون میرن دنبال جادو دعا ...

اخه نمیدونی چطور قسم میدن که وای توروخدا بگو چی میشه😂

حس ششم فقط زمانی اتفاق میفته ک طرف با چن تا از حواس پنج گانه اون قضیه رو حس کنه و عموما خودش باید در ...

دقیقا اخه بعضیا اینجا دیگه جادوگری میکنن😂

اتفاقا پر بازدید میشه خوشم میادحداقل میدونم لیاقتمون پیشرفت نیست تو همین وضعیت داغون هم که هستیم با ...

اره حالا چهارتا مطلب خوب تاپیک بزن لایکم نمیخوره 💔

اخه نمیدونی چطور قسم میدن که وای توروخدا بگو چی میشه😂

خوب میخوان یکی دلشون خوش کنه با حرفای خوب و امیدوار کننده

این چیزا تو خیلی از کشورها رواج داره توی هر کدومم به یه مدل و روشی

تو مملکت ما هم خیلی ها به این چیزا متوصل میشن که البته میدونن مزخرفه اما شنیدن اینکه قراره مشکلشون حل بشه واسشون دلنشینه و روحیه میگیرن 

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

خوب میخوان یکی دلشون خوش کنه با حرفای خوب و امیدوار کنندهاین چیزا تو خیلی از کشورها رواج داره توی هر ...

درست امیدالکی میخرن

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4