2777
2789
عنوان

خیلی بی پولیم دارم سکته میکنم

467 بازدید | 20 پست

خیلیییی حس بدی کل دارایی مون ۲۰۰ هزار تومن هس چقدر حالم بده کاش پولدار بودیم خیلی غصه میخورم توشرایط سختیم وضع مالی بابام خوب بود تاحالا نداری نکشیده بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میلی گلدو نصب کن ازش درامد داشته باش همین الانشم میتونی پولشو برداشت کنی با اولین نصب بهت ۴۰ هزار میده خودمم تازه نصب کردم امروز ۴۰۰ درامد داشتم به خدا شماام نصب کن کد معرفتو بده بزنم بهت ۸۰ میده شماام مال منو بزن 

بیا بقلم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

عزیزم درست میشه مطمئن باش فقط خدا رو فراموش نکن و صبر و.تحمل کن

اینو کسی بهت میگه روزای نداری زیادی گذرونده الانم خیلی اوکی نیستیم اما خدا رو صدهزار مرتبه شکر که وضعیت مالی مون روبه راه شده.

عزیزم درست میشه مطمئن باش فقط خدا رو فراموش نکن و صبر و.تحمل کناینو کسی بهت میگه روزای نداری زیادی گ ...

خدارووووشکر ایشالله بهترین ها نصیبت بشه ولیییی بخدا خیلییی سخته نداری کشیده بودم تو چن سال ولی دیگ لنگ ۱ تومن ۲ تومن نبودیم

چقد دلم بغل میخاد بلند بلند گریه کنم

امیدوارم جواب صبوری و تحملتو به زیباترین شکل بگیری♥️

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…