2777
2789

کنکوری ام با این سن توی کنکور هیچ خری نشدم😔

کی از کاربرا بهم یک مشاور خیلی خوب معرفی کرد داروسازی می‌خونه می‌خوام باهاش این یک ماه رو پیش برم ولی می‌ترسم وابسته شم😭

چون خیلی ها میگن احتمال داره آدم به مشاور آقا وابسته بشه می‌شه بگید چیکار کنم وابسته نشم؟

یک مشاور آقا داشتم بی دلیل قلب سبز می‌داد احتمال دادم می‌خواد وابسته ام کنه تا آخر باهاش ادامه بدم برای همین بهش گفتم حد خودتون و رعایت کنید من پدرم بهم قلب سبز نداده بعد لغو کردم😔

می‌شه راهنمایی کنید چطوری رفتار کنم که وابسته نشم با این سن هیچ خری نشدم توی کنکور با زباله فرقی ندارم دیگه وابسته ی مشاور بشم پکیج بدبختی هام کامل میشه💔

خب منم با کسی صمیمی نیستم قلب سبز یا زرد میدم 

ولی شما کمبود محبت داری احتمالا خودمم اینجوری ام سریع وابسته میشم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این چه حرفی بوده زدی😂به مشاورت بگو شخصیت وابسته ای داری

آبجی بی دلیل قلب سبز می‌داد مثلا می‌گفت موفق باشی قلب سبز می‌داد یعنی چی منظوری نداشت یعنی؟💔

خب منم با کسی صمیمی نیستم قلب سبز یا زرد میدم ولی شما کمبود محبت داری احتمالا خودمم اینجوری ام سریع ...

آبجی قلب سبز با گل می‌داد آخه چرا دانشجوی پزشکی باید به یک زباله قلب سبز بده یعنی بی منظور بوده؟😔

جدی اینطوری بهش گفتی ؟ 😐😐😐

آره داشت تایپ می‌کرد بلاک کردم ترسیدم حرفی بزنه خودم فهمیدم زیاده روی کردم ولی آبجی خب چرا باید قلب سبز بده اونم به یک پشت کنکوری کندذهن که خری نشده تو زندگی 

یعنی نمیخواسته وابستم کنه؟😭

آره داشت تایپ می‌کرد بلاک کردم ترسیدم حرفی بزنه خودم فهمیدم زیاده روی کردم ولی آبجی خب چرا باید قلب ...

نه نمیخواسته 

چون اولا که مشاور برای خودش بد میشه و سابقه ش خراب میشه مخصوصا اگه توی موسسه باشه 

دوم قلب سبز رو اتفاقا موقعی میدن که صمیمی نیستن با هم اگه میخواست وابسته ت کنه قلب قرمز و بوس میداد 😀