2777
2789
عنوان

من یه حسودم

289 بازدید | 20 پست

جاریم ۳۰ سالشه یه بچه چهار ساله داره مادر شوهر و خواهر شوهرش و مادر خودش بچشو نگه می‌دارند امسال رفته دانشگاه آزاد ثبت نام کرده اونوقت من آرزوی درس خوندن به دلم موند هیچ هنری هم ندارم ۲۰ سالگی ناخواسته دخترمو باردار شدم هیچ کس کمکم نبود حداقل دیپلممو بگیرم دو واحد از درسم مونده الانم دومی رو باردارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شمام برو ادامه بده هیچ اشکالی نداره میتونی منم تازه شروع کردم ۳۸سالمه ولی همیشه حسرت درس خوندن داشتم ۱۴سالگی ازدواج کردم ۱۷بچه ام دنیا آمد مادرشوهرمم مخالف خوندنم بود ازیه طرف اعتیاد شوهرم خلاصه نشد بخونم ولی الان دارم میخونم 

ماشالله چقدر بهم میاین آره تعریف کن

دوساله حدودا ازدواج کردیم و مدام منو کتک زد ب پدر مادرم فحش میده پدرم فوت کرده و میدونه ناراحت میشم اما باز بهش فحش میده ، از هرچیزی بهانه میگیره و دعوا درست میکنه جهنم میکنه زندگیو ، اخرین بار گفت چون ازت متنفرم سرت بهانه درمیارم ک از زندگیم بری اما تو عین احمقا بعد از هر قهری برمیگردی اخرین بار ک از خونه انداختم بیرون گفت اگه حروم..نباشی دیگه برنمیگردی این خونه ...گفت بدون مهریه طلاق بگیر 😔😔😔خیلی دلم شکسته

این یکیو زیر سر داره این غلطارو میکنه مهریه ات چقدره؟ کاش جدا شی ازش این جوونیتو حروم میکنه

شاید واقعا یکیو دوسداره من خیلی حال روحیم بده ، اومدم پیش مامانم منتظرم بره درخواست طلاق بده ، بنظرت یک روز میاد منم حالم خوب بشه و بخندم ، خیلی داغونم ، این روزا همش گریه میکنم ...من خیلی سختی کشیدم ای کاش شوهرم اینجور ادمی نبود 😔😔😔