2777
2789
عنوان

با شیشصد میلیون چه ماشینی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
ممنونم🩷

ما ۱۳ ساله L90 داریم فوق العاده ست،درسته رخ ماشین سلیقه ی خیلیا نیست ولی از نظر کیفیت بدنه و فنی عااااالیه و بجز مصرفی ها هیچ خرجی نداره و کم استهلاکه

به ریشه وصل باش و اصل باش!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی هر ماشینی میخرین کوییک وساینا و تیبا نخرین خیلی بدقیافه و ضایع هس

راستش چون سمند مصرفیاش گرونه مبگیم ساینا بخریم وگرنه میدونم جالب نیستن ولی گاهی مجبوری کنار بیای 🤐🤐

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ما ۱۳ ساله L90 داریم فوق العاده ست،درسته رخ ماشین سلیقه ی خیلیا نیست ولی از نظر کیفیت بدنه و فنی عاا ...

اره یکی از اشناهای ما هم ال نود داره میگه خیلی خوبه همه چیش ، اصلا خرج نداره ولی خب ظاهرشو دوست ندارم🤭

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

به هیچ عنوان شاهین نخر ..هم مادرم هم خواهرم دوتاشون شاهین دارن تازه صفر هم خریدن به هیچ دردی نمیخوره ...

دنا گرونتر نیس؟

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

هر ماشینی خریدین حتما **قبل از قرارداد ** خودتون کارشناسی فنی و کارشناسی رنگ و چک موتور انجام بدین نه کسی دیگه نه فروشنده و نه بنگاهی  

توی مبایعه نامه قید کنین فروشنده اقرار نمود  خوردو فوق در توقیف و رهن و وثیقه کسی نیست و به هیچ کسی واگذار نشده و مشمول مصادره اموال نمی باشد .

برای تعویض پلاک زمان مشخص کنین و اگه فروشنده نتونست حضور داشته باشه ازشون  وکالت نامه معتبر بگیرین.

از طریق سایت قبضینو میتونین تمام استعلامات ماشین رو بگیرین.

من چند وقت پیش قصد خرید ماشین داشتم  و اینقدر توی بنگاهها سرچ کردم این اطلاعات رو بدست آوردم امیدوارم به کار شما هم بیاد 

به ریشه وصل باش و اصل باش!