2777
2789
عنوان

درد لانه گزینی داشتین

183 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من این ماه اقدام داشتم ۱۴ روز تخمگذاری اقدام کردیم من دو روز زیر دلم و نافم درد میکرد بعدا بهتر شد گه گاهی تیر میکشید الان ۲۱ هستم دیروز از صبح علایم مثل پریودی داشتم شدید که شب تو اوجش بود انگار چیزی فرو میکردن به زیر شکمم به لگنم و واژنمم میزد امروز خوب شدم کمرم یه خورده و زیر دلم کمی درد داره نه مثل دیشب فک میکردم الانه پری بیاد کسی تجربه مثل من نداشته؟باردار باشه ؟امشبم احساس نبض داخل واژن داشتم🤦

خوب احتمالش هست 

ولی با علائم نمیشه گفت باردارین یا نه

بهتره بیخیال باشین دنبال علائم نباشین چون این علائم قبل از پریود هم اتفاق میفته

شما باید منتظر عقب افتادن پریود باشین اگر یه هفته پریود عقب افتاد اون موقع تست بزنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رو اینا حساب نکنین 

بعدم ک لانه گزینی اگه لک داشتین رنگش قهوه ای 

انشالا ک باردارین

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

خوب احتمالش هست ولی با علائم نمیشه گفت باردارین یا نهبهتره بیخیال باشین دنبال علائم نباشین چون این ع ...

میدونم راس میگین به  علایم دلخوش نمیکنم فقط این یه روز احساس پری شدید داشتن وبعدا تمام ادم رو به شک میندازه

فداتونشم ممنونم💖

خدانکنه انشالا ک خیره

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

میدونم راس میگین به علایم دلخوش نمیکنم فقط این یه روز احساس پری شدید داشتن وبعدا تمام ادم رو به شک ...

عزیزم میفهمم چی میگین ولی اگر کمتر بهش فکر کنید و استرس نداشته باشین زودتر نتیجه میگیرین

این جوری فقط اذییت میشین

این علائم هم شبیه بارداری و قبل از پریود

انشالله که برای شما بارداری باشه و این ماه دلتون شاد بشه

عزیزم میفهمم چی میگین ولی اگر کمتر بهش فکر کنید و استرس نداشته باشین زودتر نتیجه میگیریناین جوری فقط ...

ممنونم ازتون انشالله هر چی صلاحه من از خدا هیچی بزور نخواستم اگه مصلحت باشه بده♥️