2777
2789

چند شب پیش دعوا کردیم و خیلی ازش ناراحتم…همیشه همینطوریه باهاش قهرم ولی جلو نمیاد حلش کنیم 😔دلم برای خودم میسوزه کاش بهش فرصت نمیدادم کلا خیلی صبوره و منم دلم نمیخاد پیشقدم بشم اصلا😔فقط دیروز برام ی ظرف میوه اماده کرد گذاشت رو میزم رفت…بنظرتون چیکار کنم خودم اذیت میشم در مقابل اون من خیلی بی صبرم 😔بیشترین قهرتون چقد طول کشیده،چیکار کردین اومد برای منت کشی💔

خودت برو آشتی کن باهاش 

ما اوایل عروسیمون خیلی دعوا داشتیم تا چند شب قهر میموندیم از وقتی بچم دنیا اومد دیگه قهر نمیکنیم جر و بحث هم میکنیم با هم ولی زود میاد حرف میزنه آشتی میکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت برو آشتی کن باهاش ما اوایل عروسیمون خیلی دعوا داشتیم تا چند شب قهر میموندیم از وقتی بچم دنیا او ...

نه اصلا چون اون ناراحتم کرده واقعا نمیتونم پیشقدم بشم

سعی کن زیاد کشش ندی از اول باید یادش میدادی که هر کی مقصره باید عذر خواهی کنه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
سعی کن زیاد کشش ندی از اول باید یادش میدادی که هر کی مقصره باید عذر خواهی کنه

خب چیکار کنم وقتی اون مقصره…یجورایی عادتشه هر وقت من مقصر باشم بخدا بی شیله پیله میرم ازش معذرت خواهی میکنم

نمیدونم دلیل این صبوری و بیخالیش چیه 😭😭😭

چی بگم ک خودمم مثل توام،بنظرم این مردا درست بشو نیستن فقط باید خودتو وفق بدی،مثلا من اون اوایل ک قهر میکرد باهام از غصه میمردم ولی الان من از خودش بدتر شدم عین خیالم نیس ک قهریم،دگ برام قهر بودن و نبودنش فرقی نداره، مثلا الان ی هفته س ک قهریم و جز در موارد ضروری حرف نمیزنیم😔چیکار کنم درست نشد...

واقعا😒ولی با این رفتارای همسرم من میدونم ک ریشه در کودکیش داره 😔بنظرم مردی ک بذاره همسرش ازش ناراح ...

ریشه در کودکی چیه خواهر من،خودت اینجوریش کردیااا

از همون اول که دعواتون شده حتما این قهر کرده توم خودت آشتی کردی کم کم جا افتاده این موضوع

آرررهههه؟؟؟؟

چی بگم ک خودمم مثل توام،بنظرم این مردا درست بشو نیستن فقط باید خودتو وفق بدی،مثلا من اون اوایل ک قهر ...

😔😔😔از این میسوزم ادعای دوست داشتنش زمینو زمانو جر داده

خب نامرد تو ک دوسم داری چجوری دلتو راضی میکنی اینجوری من ازت دور باشم و اذیت بشم😔من از دوشنبه باهاش ی کلمه هم حرف نزدم و اونم انگار ن انگار😭

خب چیکار کنم وقتی اون مقصره…یجورایی عادتشه هر وقت من مقصر باشم بخدا بی شیله پیله میرم ازش معذرت خواه ...

تو هم صبوری کن فقط یبار صبورباشی ترک میکنه عادتش و

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ریشه در کودکی چیه خواهر من،خودت اینجوریش کردیااااز همون اول که دعواتون شده حتما این قهر کرده توم خود ...

نه اصلا بخدا من تا وقتی مقصر نباشم پیشقدم نشدم

وقتاییم ک این مقصر بود همیشه طولش داده کلا صبوره

😔😔😔از این میسوزم ادعای دوست داشتنش زمینو زمانو جر دادهخب نامرد تو ک دوسم داری چجوری دلتو راضی میک ...

عین شوهر من...ولشون کن اینا معنی دوس داشتنو نمیدونن وگرنه اینجوری آدمو زجرکش نمیکردن دوس داشتنشون بخوره تو سرشون...من انقد اوایل از شوهرم معذرتخواهی میکردم بخاطر کم صبر بودن و سادگیم ک الان دگ حتی وقتی مقصرم از شوهرم معذرتخواهی میکنم حس بدی بهم دست میده،خودمو تحقیر شده میبینم و از خودم بدم میاد...