خدایی توی خونه چیکار میکنید که حوصلتون سر نره؟!من ۴ساله ازدواج کردم یه دختر یکساله دارم،خیلی حوصله ام سر میره،کار خونه هم زیاد نیست،معمولا خونمون تمیز و مرتبه،دوست دارم برم دنبال یه کار ولی شوهرم مخالفه،خداروشکر مشکل مالی نداریم بیشتر دنبال یه کاری هستم سرگرم باشم شما جای من باشید چیکار میکنید؟یه کاری معرفی کنید که زیاد نخوای بری بیرون و بیشتر توی خونه باشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میلی گلدو تا نصب کنی ۶۰ هزار بهت پول میده که میتونید زودی برداشت کنی بعد با استفاده از دیدن تبلیغات هر روز به درامدت اضافه میشه و میتونی حتی ۱۰ هزارتومنم برداشت کنی من امتحان کردم خیلی خوبه امروز ۴۰۰ هزار درامد داشتم
برو از بازار دانلودش کن و کد معرفتو بدع من تازه امروز نصب کردم و کد معرف کسیو نزدم میتونی ۸۰ هزار الان برداشت کنی بعد شماام کد معرف منو بزنید milli-5k987