2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم بچمونو نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 32 پست

کار بی عقلی نکنیدا ..بعضی سقطا نا باروری میاره ..من یکی دوماهه رو نتونستم سقط کامل کمم تو خونه اخرم رفتم بیمارستان همه راحت نمیتونن سقط کنند ..اون الان بچه ی کامل عزیزم حستو درک میکنه ..خدایا مهر این بچه رو تو دلهمسرت بندازه از این حرفا نزنه ..

یه چیز بگم 

من خیلیی بد ویار بودم تا ۴ ماه دیگه عوق میزدم خون میزد از حلقم 

اونم نیگفت برو سقط کن منم تو اون حال دیوونه میشدم 

یا میگفتم بریم برلش لباس بگیریم میگفت معلوم نیست نصفه است یا درسته هی میگی لباس منو میگی انقدر گریه نیکروم حالم بد میشد 

یه شب که سریال حضرت یکسف رو میداد اونجایی که پدر یوسف بهش میرسه گریه کروم گفتم خدایا یه ذره از لین مهر بنداز تودل همسرم .

خلاصه بچمو همون لحظه که میذارن تو بغلش دلش میره بدلش و تو خونه مادرم تا ۲ صبح بدلی اونا از خوشگلی پسرم تعریف میکرده هیجان زده ....اینارو گفتم که بدکنی مسئولیت و مهر پدری گاهی بعد از به دنیا اومدن تو مردا فعال میشه ..البته که تحمل اینا سخته

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
کار بی عقلی نکنیدا ..بعضی سقطا نا باروری میاره ..من یکی دوماهه رو نتونستم سقط کامل کمم تو خونه اخرم ...

منم گریم میگیره خب بدتر از همه اینکه من ازدواج دوممه سال ۹۲ یبار حامله شدم زیر مشت و لگد شوهرم تو شکمم مرد بزرگ بود سقط نمیشد کورتاژ کردن دقیقا همین هفته ها بود ۱۸_۱۹هفتش بود. دیگه حامله نشدم تا امسال🥺

چجوری سقطش کنم وقتی هرروز باهاش حرف میزنم بغلش میکنم قربون صدقش میرم🥲

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همونم.منم به این فک میکنم یه بچه رو بیارم بدبخت کنم.اخه بدبختی پول هم نمیده برم کورتاژ کنم بچه ۱ ...

وای عاقاااا،،اخه چرا اینکارا رو میکنید؟اگه نمیخواست چرا اینقدررر طولش دادین؟بچه الان خیلی بزرگه،دیگه وارد چهارماه شدی،،حتی روح هم داره..الان یکی،دو هفته دیگه تکوناش شروع میشه،،به خدا دلم ریش شد

چیه هی باهاش دهن به دهن می‌ذاری اخه،اصلا مردا تو حاملگی زنشون یه آدم دیگه میشن،حالا که خودش بچه می‌خواسته رعایت نکرده باردارشدی،شروع کن به گرفتن جشن تعیین جنسیت،اخه شونزده هفته که کسی نمیندازه اونم اولین بچه

استارتر ناراحت نشو عزیزم ولی جلو زبونتو بگیر گلم. من احساس میکنم خیلی زبونت بده!💔هروقت می‌ره رو مخت ...

درسته زبونم تندو بد شده ولی دیدی بعضیا زیرپوستی و باارامش اعصابتو خراب میکنن بعد که صدات دراومد میگن تو بدی،شوهر من دقیقا همینه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
چیه هی باهاش دهن به دهن می‌ذاری اخه،اصلا مردا تو حاملگی زنشون یه آدم دیگه میشن،حالا که خودش بچه می‌خ ...

وای ادمو مجبور میکنه دهن به دهن بشه انگار نفت میپاشه و وایمیسته کنار و تا صدات دراومد میگه تو بدی.

کل ادا و حرص دادناشم جمع کرده برا حاملگیم و بروز داد

درسته زبونم تندو بد شده ولی دیدی بعضیا زیرپوستی و باارامش اعصابتو خراب میکنن بعد که صدات دراومد میگن ...

میفهمم چی میگی ولی چاره چیه عزیزم ؟؟💔 باید یاد بگیری اهمیت ندی تا اونم کرم نریزه!

اون عمدا اینجوری می‌کنه که تو رو بد جلوه بده!

پس تو هم زرنگ باش و اهمیت نده

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
اره همونم.منم به این فک میکنم یه بچه رو بیارم بدبخت کنم.اخه بدبختی پول هم نمیده برم کورتاژ کنم بچه ۱ ...

بچه ۱۶ هفته رو سقط کردن یعنی به قتل رسوندن بچه اگه نمیخواستین قبل تشکیل قلبش سقط می کردین الان این بچه کامله چطور میخوایی سقطش کنی؟

سلام... کجایی؟! چرا نیستی؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

@جوارک

سلام عزیزم.

خوبی؟ کوچولوت خوبه؟

میشه لطفا در خواست دستی رو قبول کنی؟

راستش یه چیزی می خواستم بهتون بگم.

می خواستم یه حلالیت بگیرم ازتون.

می خواستم پیام بدم، نوشت که فقط به دوستان میشه پیام داد.لطفا درخواستم رو قبول کنید. یه حرف کوچولو باهاتون دارم.

کاربری دست دو نفره :)