2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم بچمونو نمیخواد

1249 بازدید | 32 پست

شوهرم فک کنین ۱۰روز پیش هی میگفت سقط سقط کن حاضرم ۸۰۰_۹۰۰میلیون بدم فقط بنداز.منم دخترعموم زنان هست و از دروغ به شوهرم گفتم میگه ۷۰۰میلیون میگیرم سقط میکنم. بااینکه خیلی داره گفت من اگه ۷۰۰داشتم الان مهاجرت کرده بودم درحالیکه دوتاخونه و ویلا و مغازه و هایما و...داریم.گفتم ماشینو بفروش بده هیچی نگفت.

دیروز قلب درد گرفته بودم هی میگم این بچه بزرگ میشه من که موندنی نیستم بچه های خواهربرادرت میزننش.برای تو هم آلت زن بعدی بیشتر از بچت ارزش داره و اذیت میشه الان بمیره بهتر از اینه در اینده هزاربار بمیره.برگشته میگه ببخشید آم یِدی آرخام. منو از عصب ایست قلبی میداد. بتظزتون چرا پول نمیده سقط کنم اصلا گوش نمیکنه ولی حرصم میده تا سکته کنم

الانم میگفت ببر بفروشش، اخه ادم دور از شرف هم این حرفو نمیزنه. بعد بچه درست میشه؟ یا بندازمش

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون موافقت همسرت بچه دار شدی؟؟؟چرا؟؟

نه بخدا پنج سال ارزوشو داشتیم.

از وقتی حامله شدم خراب شد

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
چجوری با این حیوون ازدواج کردی؟؟؟

🥺قبل حاملگی باز خوب بود

آینده ی بچه رو نمیشه با شاید یا اگر تضمین کرد از کجا معلوم بچه بدنیا بیاد نظرش عوض شه؟؟من نمیگم سقط کن ولی خوب فکراتو بکن 

فبلاهم فک کنم با شوهرت قهر بودی و عکساتونو گذاشته بودی اگ اشتباه نکنم همونی درسته؟ک همه میگفتن عکس شوهرت فیکه ولی واقعی بود

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

آینده ی بچه رو نمیشه با شاید یا اگر تضمین کرد از کجا معلوم بچه بدنیا بیاد نظرش عوض شه؟؟من نمیگم سقط ...

اره همونم.

منم به این فک میکنم یه بچه رو بیارم بدبخت کنم.اخه بدبختی پول هم نمیده برم کورتاژ کنم بچه ۱۶هفتس

وقتی بدون جلوگیری رابطه دارن حتما همسرش موافق بوده

دقیقا خودش اصرار میکرد و بیخبر درمیاورد کاندومو وسط رابطه.

البته خودمم میخواستم ولی چون تو مسافرت بودیم نمیخواستم

چرا میگه سقط عزیزم علتش  چیه ؟صحبت کردید باهم 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
اره همونم.منم به این فک میکنم یه بچه رو بیارم بدبخت کنم.اخه بدبختی پول هم نمیده برم کورتاژ کنم بچه ۱ ...

چرا تکلیف و روشن نمیکنخ ؟؟بالاخره میخاد یا نه؟بچه ۱۶هفته دیگ واقعا گناه داره

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

چرا میگه سقط عزیزم علتش چیه ؟صحبت کردید باهم

میگه من از مادر بی احترامی مث تو بچه نمیحام ولی خودش منو سگ میکنه زیرزیرکی اعصابمو قلقلک میده منم فحشش میذم انتظار داره خونه نیاد هم بگم باشه براهمه چی بگم باشه

چرا تکلیف و روشن نمیکنخ ؟؟بالاخره میخاد یا نه؟بچه ۱۶هفته دیگ واقعا گناه داره

🥺همینو منم نمیدونم

متاسفانه گاهی مشکلات خودشونو نمیبینن طرف مقابل مقصر میشه ..اینم بگم بد دهنی کتی عادت میکنی اونم بد دهنی میکنه این وسط بچه که بیاد هیچ حرمتی نمونده که چیزی از شما یاد بگیره ببخشید صریح صحبت میکنم ..حتما که خانم خوب و بادرکی هستید اما تو عصبانیت شما بد دهنی نکن به این دلیل که اونم همینو میکنه واین که بچه هم میزنه ..

اونم داره باج گیری میکنه و شمارو با لین کار تهدید میکنه که درست بشید ...والا قصد سقط داشته باشه یه جارو خودش پیدا میکنه میبره ..

تو این دوره سعی کنید آروم باشیدوالا  یه بچه ی مضطرب و  به دنیا میاد .

به فکر این باش که الان مادری ..وفقط تمرکزت رو بذار روی اون ..به لحاظ رابطه همسری هم ممکنه بهش فشار میاد بعضی مردا تحمل ندارن .

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..