2777
2789
عنوان

همه بهم میگن بداخلاق

197 بازدید | 26 پست

چیکار کنم خوش اخلاق باشم.

آخه مشکلام همش میاد جلو چشمم 

نمیتونم خوش اخلاق باشم همش سگ میشم.

چیکار کنم اذیت نکنم بقیه رو نمیتونم تلاش کردم 

ی راه حل عملی بدین تاثیر بذاره واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد اخلاق یعنی چی؟؟غر میزنی؟زود عصبی میشی؟؟دقیقا مشگلت چیه

غر میزنم زود عصبی میشم نمی‌خندم زیاد 

وقتی یکی ی چیزی تعریف می‌کنه اصلا واسم جالب نیس.فک میکنم اونا از خوشی این حرفا میزنن حالشون خوبه من بی اهمیت رد میشم چون زندگیم سخته مسئله های اونا واسم خنده داره

منم مثل توعصبیم خیلی شدیدمن چون بابام اعتیاد دار مشکلات زندگی دعوا خانواده عصییم کردبگرد مشکل اصلی پ ...

مشکلم می‌دونم چی هست ولی حل شدنی نیست.

دوست ندارم از دستم ناراحت بشن 

به نظرم یه مدت نینی سایت نیا 

من خودم بعد چند سال اومدم سایت چند دقیقه به تایپیکا نگاه میکنم و میره تا چند ماه دیگه 

اصلا تو سایت چون خیلیا از مشگلات و دخالت خانواده شوهر و... کلا چیزای منفی حرف میزنن ناخوداگاه انرژی منفی بهت منتقل میشه و رو اخلاقت تاثیر بد داره

من خودمم یه مدت طولانی نبودم خیلی فرقش احساس می‌کردم

و همش بد بین شده بودم انقد که تایپک خیانت میخوندم

به نظرم یه مدت نینی سایت نیا من خودم بعد چند سال اومدم سایت چند دقیقه به تایپیکا نگاه میکنم و میره ت ...

خب نمیتونم هی خروج میزنم برمیگردم

راهی نیست کامل حذفش کنم

باید جایگزین براش پیدا کنی اهل مطالعه هستی؟؟متاهلی؟

نه مجردم 

آخه واسه کنکورم میخونم 

ولی اصلا نمیشه ازش دور شم هی میرم میام 

درسمو هم درست نمی‌خونم دیگه