2789
عنوان

معلم به دخترم گفته گوه نخور

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 31 پست
داهات چیه بگو روستا😐😐

داهات کلمه بدی نیست ادمای توش با شهریا فرق دارن برا همین استفادش یکم بد شده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بالاخره دهداری شورایی جایی داره روستاتون برو بگو بهشون اگه دیدی کاری نکرده برو اداره ی آموزش پرورشی ...

توبیخ یعنی بیکار میشه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداازمعلم بدنگذره ...من که باوجودی که دارم پیرزن میشم ولی معلم کلاس سومموحلال نمیکنم جدول صرب خوب بلدنبودم اینقدرخودکاررولای انگشتم گذاشت وفشاردادکه وسط کلاس جیش کردم....خداازت نگذره 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

اگر میتونی بفرستیش شهر یا روستای دیگه ک برو بزن تو دهنش اگر نمیتونی دیگه هیچی نگو با توجه ب شرایطت نمیتونی کاری کنی،هر کار کنی ب ضرر بچت میشه خصوصا ک دخترم هست

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
مگه دهات ک بود باید توهین کنه مرتیکه

مدارس روستاها اکثرا یه تعداد محدود معلم دارن

یسریاشون حتی مدیر هم تدریس میکنه و معلمه 

روستاها نیرو کم دارن و اگه به فرض معلم بچه اسی نیاد نیرو شاید نتونن بفرستن چون متقاضی روستاها کمه

داهات چیه بگو روستا😐😐

دقیقا فرق این دوتا کلمه چیه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
مدارس روستاها اکثرا یه تعداد محدود معلم دارنیسریاشون حتی مدیر هم تدریس میکنه و معلمه روستاها نیرو کم ...

الان واسه ما مدیر معلم دخترمه

وتربیتش زیر صفر

مرتیکه 6تا بچه داره با 45سال سن

روستا بهتره

خب فرقش چیه

تا من من بعد بگم روستا

الان واسه ما مدیر معلم دخترمهوتربیتش زیر صفرمرتیکه 6تا بچه داره با 45سال سن

کارشون اشتباهه ولی اگه اعتراضی هم کنید فکر نکنم کار به جای ببرید

چون هم با سابقه هستن و هم نیروی جایگزین احتمالا نتونن بفرستن

روستا قشنگ تره تا دهات الان دختر روستایی قشنگتره یا دختره دهاتی

خدایی دنبال زیر بغل ماری هااا خواهر