2777
2789
عنوان

شوهرم واریکوسل داره

275 بازدید | 15 پست

۳۰ درصد هست کم تحرکی ،خودم کم افسردگی داشتم اینم بش اضافه شد نزدیک یکسال اقدامم ولی هیچی ب هیچی. اون از خون دل خوردم واسه دانشگاه، خون دل خوردم واسه ازدواج حالا نمیدونم چقد باید خون دل بخورم واسه بچه .... دیگه کشش هیچی رو ندارم هیچی مهم نیست برام نه چیزی شادم میکنه نه ناراحتم میکنه ما که هر چیزی که خواستیم به هزار خون دل بهمون دادن و دیگه قید زندگی رو زدم و فقط زنده ام ولی زندگی نه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واسه همه اینایی که گفتی خون دل خوردم تا قسمتم شد ولی بیشتر از همش واسه اردن بچم عذاب وجدان دارم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

همسر منم داشت هم عملش سخت نبود هم ماه بعد ک اقدام کردیم باردار شدم

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
چرا؟

چون حقش نبود بیاد تو این دنیا حقش ارامش،و خوشبختی و رفاه بود ولی من از سر تنهایی و خودخواهی خواستم بیاد

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

دختر یا پسر

بچم دختره چه ربطی داره 😐

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
چون حقش نبود بیاد تو این دنیا حقش ارامش،و خوشبختی و رفاه بود ولی من از سر تنهایی و خودخواهی خواستم ب ...

بنظرم ماهیت خود دنیا سخت و خشن و ناگوار هست و هرکسی به نوعی ضربه ایی ازش میخوره پس اگه تو این دنیا اومده یعنی قوی بوده

عزیزممم انشالله دامنت سبز بشه منم یکسالو‌ نیم اقدامم اتفاقا امروز کلی تاپیک گذاشتم در مورد بارداری

اما من خودم مشکل دارم🥲😔 آندومتریوز شدید و عفونت شدید 

خدا بزرگه به خدا امیدوار باش ماهم مامان میشیم انشالله 😍🙏