2777
2789

سلام دوستای خوبم .دوره پریودی رو چطور باید حساب کنم 😓مثلا چطور بفهمم دقیقا دوره ام چند روزه اس .؟آیا باید از روز اول پریود حساب کنم تا ....ماه بعد روزی که پریود شدم؟؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

لطفا یکی بیاد منو از سردرگمی دربیاره😣😣

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیج شدم فکر کنم ماه پیش دوروز زودتر پریود شدم هرجور حساب میکنم نمیفهمم چون اصلا الا سابقه نداشتم زودپریود بشم .

استارتر میشه اسم اون فیلم جادوگری که آرتور و بانو مورگانا و اژدها داشت رو بهم بگی؟؟؟ چند روزه فکرم درگیره یادم نمیاد گفتم از خودت بپرسم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
از روز اول پریود تا ماه بعد ک دوباره بشی ببین چند روزس .

پس از اولین روز پریود ماه قبل تا اولین پریود اینماه  باید حساب کنم؟؟این دوماه گذشته زودتر از تاریخی که فکر میکردم پریود شدم .پس تخمکگذاری هم یعنی جلو میفته وقتی پریود جلو بیفته؟؟

گیج شدم فکر کنم ماه پیش دوروز زودتر پریود شدم هرجور حساب میکنم نمیفهمم چون اصلا الا سابقه نداشتم زود ...

خب ممکنه بخاطر استرس زود شدی.از الا یادداشت کن تو ی دفتر .یا رو تقویم ک بدونی چندروزه بوده من خودم چند ساله تو تقویم علامت میزنم

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
استارتر میشه اسم اون فیلم جادوگری که آرتور و بانو مورگانا و اژدها داشت رو بهم بگی؟؟؟ چند روزه فکرم د ...

کدوم فیلم عزیزم ؟تو تاپیک darkwizard رو میگی ؟تاپیک رو بگو کدوم بود یادم نمیاد عزیز

خب ممکنه بخاطر استرس زود شدی.از الا یادداشت کن تو ی دفتر .یا رو تقویم ک بدونی چندروزه بوده من خودم چ ...

مرسی عزیزم ممنون از کمکت متو جه شدم 😄😘

کدوم فیلم عزیزم ؟تو تاپیک darkwizard رو میگی ؟تاپیک رو بگو کدوم بود یادم نمیاد عزیز

تو هیچ تاپیکی نبود

قبلنا یادمه پی ام سی یه فیلم جادوگری پخش میکرد که شخصیت مثبتش آرتور بود و شخصیت منفی بانو مورگانا.

3 سری از اون سریال پخش شد

گفتم نکنه اسم کاربریت رو از رو اون فیلم برداشتی و اسم فیلم رو یادت باشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
پس از اولین روز پریود ماه قبل تا اولین پریود اینماه  باید حساب کنم؟؟این دوماه گذشته زودتر از تا ...

اره .اول باید ببینی دقیق دوره ات چند روزس تا بشه گفت تخمکگذاری کی اتفاق میوفته باید تنظیم بشه پریودت 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
تو هیچ تاپیکی نبود قبلنا یادمه پی ام سی یه فیلم جادوگری پخش میکرد که شخصیت مثبتش آرتور بود و شخصیت ...

ن عزیز اون فیلم رو ندیدم . اسم کاربریم اسمیه که شوهرم ازش خوشش میاد .😊   گفتی مورگانا یاد دوستم افتادم یکی از کاربرای نی نی سایت اسمشه .

بعضیا دور شون متغیره ۳۳_۳۵ روزه بستگی داره اون ماه ۳۳ بوده تخمکگذاریشون مثلا ۱۶ دوره اتفاق میوفته .۳۵ دوره باشه مثلا ۱۸ دوره تخمک داشتن.ببین مال شما متغییر یا ثابت .

مامان دوتا فندق هستم ❤❤