انار پرت شد گلوم داشتم خفه میشدم شوهرم اصلا اهمیت نداد چشام گرد شد عین کسایی ک منتظرن قشنگ نگاهم کرد ببینه مردم یا نه؟ وقتی بزور انارو قورت دادم و هی سرفه سرفه میزدم و فهمید دیگه زنده موندم گفت برویه لیوان آب بخور .. حتی نرفت آب بیاره ... بعد یه عده تاییک میزنن دعا کنید به عشقم برسم و... نخیر دعا نمیکنم عشق کشکه واقعا کشکه
کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ... جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم شوک معلومه این داشت پای خودشو ماساژ میداد و اصلا شوک نمیشه شوهرم
خب تو هم مثل خودش رفتار کن
درکت میکنم من اگر بچه نداشتم یا حداقل بچم آروم بود شوهرم منو سه طلاقه کرده بود الانم فقط بخاطر اینکه پسرم بیش فعاله و کسی نداره بچه رو پیشش بزاره منو نگه داشته
اسی بیخیال من سرما خورده بودم عاجز شبا از شدت سرفه چشم رو هم نمیذاشتم شوهرم میگفت هی سرفه نزن نمیزار ...
سرفه میکردی تو صورتش . نه آخه شوهرمن روزی هزار بار بمن میگه پیش مرگم میشه منتها الان دیدم داره نگاه میکنه .. آخه ارث بابام بهم رسیده تازگی
کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ... جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY
شوهر من بود خودش رو میکشت.اماااااااااا قبل عید بایه زن متاهل پیر و فرتوت نیم ساعت با گوشی حرف زده بو ...
پیرو فرتوت 🤣🤣🤣🤣
اسی جان کارما وجود داره همین اتفاق اینبار برعکس میفته
اونروز یاد دیروزت بیفت ولی بنظرم بخشش از انتقام شیرینتره اما انتقام حق ادماست
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY