2777
2789
عنوان

اونایی که بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره اتفاقا وقتی سن بره بالا شهوت بیشت میشه

حتی بره بالا خب توانایی که بالا نیست

بخدا برا خودم نمیگم اصلا ولی خب من حثه افراد این سنو که میبینم اصلا انگار مردونه و اینا نیستن پیرن

حتی بره بالا خب توانایی که بالا نیستبخدا برا خودم نمیگم اصلا ولی خب من حثه افراد این سنو که میبینم ا ...

اره عزیزم باید درک کنی همه جوره ولی کاش هیچوقت این اتفاق نیوفته واسه شما چ هر کسی ک داری دربارش میپرسی 

چون مجبور ب خیانت میشی

به ۵۵ برسه چی میشه پسهر ماه یبارم نمیاد

چهار ساله تو یه خونه هستیم نهایت ده دوازده بار بوده ماهی یه بار.....بهشم میگم میگه فکرم مشغوله من باورم نمیشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اره عزیزم باید درک کنی همه جوره ولی کاش هیچوقت این اتفاق نیوفته واسه شما چ هر کسی ک داری دربارش میپر ...

خب چیشد یعنی توهم نظرت اینه که توانایی سک .س ندارن؟ 

شما از چه لحاظی میگیعاطفی یا

همه نظر من باشوهر۹سال فاصله سنی دارم دوستمم باشوهرش۱۴سال جفتمون ب مشکل خوردیم هرکی اطرافم دیدم با اختلاف سنی زیاد مشکل داشتن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
همه نظر من باشوهر۹سال فاصله سنی دارم دوستمم باشوهرش۱۴سال جفتمون ب مشکل خوردیم هرکی اطرافم دیدم با اخ ...

از لحاظ جنسی توانش مثلا کمتر از شماست؟

علاقه دارین هنوز بهم٫؟

از لحاظ جنسی توانش مثلا کمتر از شماست؟علاقه دارین هنوز بهم٫؟

مثلا من ۳۰سالمه لباس رنگی میپوشم میگه خجالت میکشم تیره بپوش الان چندساله لباسام سرمه ای مشکی طوسی ان یا من میگم بریم سینما پارک میگه بچه ای؟حوصله ندارم ولم کن یا حتی ازنظر جنسی اوایل زندگیمون بشدت سرد بود کلا تو دو دنیای متفاوتیم هرچی میگم اون میگه بچه ای دیگه بزرگ شو من دیگه دارم میانسال میشم و فلان تو هالیت نمیشه انگار بچه ای منم رفته رفته مثل خودش شدم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
مثلا من ۳۰سالمه لباس رنگی میپوشم میگه خجالت میکشم تیره بپوش الان چندساله لباسام سرمه ای مشکی طوسی ان ...

ببین قبول دارم چون تمام اون چیزایی که تو میخوای تازه تجربه کنیو اون تجربه کرده