2777
2789
عنوان

وای ابروم رفت

143 بازدید | 4 پست

بچها من تو یه گروهی بودم چندتا از رفیقامم بودن 

یکیشون گفت بیا بریم کال(ویس‌کال)

گفتم بریم

بعد لینک فرستاد اپلیکیشن قرار که بتونیم از طریق اون بریم کال( هم ویس‌کال میشه رفت هم ویدئو‌کال)

بعد من تا حالا بااین اپلیکیشن کار نکرده بودم رفتم تو کال تصویر رو نبستع بودم 

نمیدونم کسی دیده یا ن اما خیلی استرس دارم وضعیتم اصلا مناسب نبود خسته بودم موهام بهم ریخته بود و..

نمیدونم کیا توی کال بودن کیا دیدن

چیزی نپرسیدم سریع ترک زدم در حد ۱ دقیقه یا کمتر بودم

چیکار کنمم 

کسی شات نگرفتع باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمم نمیدونم بابا بزن بر بی خیالی کاری اززت بر نمیادکه

بزار یچی تعریف کنم من عموم کسی بود که اصلا نمیخواست ازدواج کنه ولی عاشق شد و بعد اون سریع رفت زنعمومو گرفت حالا زنعموم میگه عموت منو زمانی دیده که تو اتوبوس راه مشهد بودم و همش خواب و شلخته ترین حالا ممکنم بودم  هرچند زنعموم خیلی خوشتیپه هااا ولی خب اون مچقع داغون بوده اوضاعش😂 خواستن بگم کسی که باید به دل یکی که باید بشینه میشینه ، خدارو چه دیدی یهو دیدی یکی عاشقت شد تو اون ویس کال😂😂😂😂 شوخی میکنما